• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

00:46

DONČIĆ ZAGRMEO! Ne treba nam Ol-star igrač! Bićemo šampioni i bez NJEGA!

ap photo

NBA

DONČIĆ ZAGRMEO! Ne treba nam Ol-star igrač! Bićemo šampioni i bez NJEGA!

Podeli vest

Godinama Dalas Maveriksi ne uspevaju da ostvare značajniji rezultat u NBA plej-ofu ili da se dokopaju bar finala konferencije

Uprkos tome, prva zvezda Teksašana Luka Dončić mišljenja je da njegovom timu nije potreban Ol-star igrač, kako bi napravili značajniji uspeh u plej-ofu.

- Ne, imamo sjajne igrače u našem timu. Ima dosta potcenjenih momaka o kojima bi trebalo više da se priča. Mislim da imamo odličan tim. Svakako, broj jedan je Dorijan Fini-Smit. On je jedan od najboljih defanzivaca. Spenser Dinvidi će imati veliku ulogu ove godine. Kristijan Vud je novi igrač u Dalasu, mislim da će biti veliko pojačanje - rekao je Dončić.

Slovenački reprezentativac posle učešća na Evrobasketu i šokantne eliminacije od Poljske, vraća se obavezama u SAD. Uoči starta nove sezone, kao glavni prioritet postavio je plasman u veliko NBA finale.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

- Očekujem pre svega da uđemo u finale. Znam da će biti jako teško. Ali moramo da verujemo. Svi moraju da veruju, ceo tim. Ali, biće zaista teško - istakao je Luka Dončić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija