• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2022

12:37

TRENER DENVERA OBEĆAO! Uradiće ovo sa Jokićem samo da opet bude MVP! (VIDEO)

Printscreen

NBA

TRENER DENVERA OBEĆAO! Uradiće ovo sa Jokićem samo da opet bude MVP! (VIDEO)

Podeli vest

Nikoal Jokić obožava konje, pa dok ostali košarkaši vreme provode na društvenim mrežana, MVP ne propušta trke

Nikola Jokić ne propušta trke konja. Redovno prati dešavanja čak i tokom zagrevanja u svlačionici, prilikom istezanja...

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, govorio je o našem asu  i njegovoj velikoj ljubavi prema konjima.

- Nikola gleda konjičke trke, nebitno da li je to u autobusu pre utakmice ili pre timskom treninga... Jedan deo srca mu je ovde u Denveru, a drugi u Somboru gde su mu konji. To mu je druga strast - rekao je trener Meloun u videu koji je napravio zvaničan NBA.

Foto: printscreen

Nikola Jokić gleda trke konja

- Potpuno ga podržavam, to je nešto što ga čini srećnim. Tako da, ako mu gledanje konjičkih trka pomogne da postane trostruki MVP, onda ću početi da gledam sa njim - dodao je šef struke Denver Nagetsa.

Na društvenim mrežama se pojavio Jokićev video, kako gleda trke konja dok vezuje pertle pre treninga, koji je postao viralan. Kome nije bilo jasno, sada jeste. Jedino konji mogu da budu konkurencija košarci. 

NBA sezona počinje 19. oktobra, a Denver prvu utakmicu igra 20. protiv Jute Džez.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija