• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

07:42

NBA JE VIDELA NOVOG SRBINA! Nikola Jović debitovao u predsezoni u dresu Majamija! (VIDEO)

Printscren twiter

NBA

NBA JE VIDELA NOVOG SRBINA! Nikola Jović debitovao u predsezoni u dresu Majamija! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jović debitovao je u NBA predsezoni, pred skoro 20.000 navijača, doduše u porazu Majamija od Minesote sa 121:111

Srpski košarkaš je na parketu proveo šest minuta, ali je da ostavi solidan utisak. To je bilo dovoljno za 2/3 iz igre, pet poena, asistenciju i pozitivan pozitivan +/- indeks 3. 

Edvards je dominirao u Minesoti sa 24 poena, dok su Adebajo i Hiro dodali po 22 poena. U Vulvsima su se istakli još Prins sa 19, Forbs sa 15, Najt i Nouel sa po 14 poena, Mekdenijels je čak još bio dvocifren sa 10 poena.

 

Svakako su u oba tima izostale važne zvezde za rotaciju, nije bilo Batlera, Vinsenta i Oladipa u Majamiju, odnosno Gobera, Rasela i Taunsa u Vulvsima. Louri je počeo meč, ali nije igrao u većem delu prvog poluvremena, ostao je na četiri poena, tri skoka i asistencijiu.

Jović će imati priliku da se pokaže u novim predsezonskim mečevima protiv Bruklina, Memfisa, Hjustona i Pelikansa. Sezona će početi 20. oktobra Majamiju, protiv Čikaga.

Niksi su bili bolji od Detroita uz 21 poen Bareta i 16 Bransona, Bojan Bogdanović je za Detroit debitovao sa 11 poena i četiri skoka. Pelikansi su savladali Bulse uz 21 poen Grejema, u Bulsima se istakao Derozan sa 21 poenom, "Crnogorac" Grin ubacio je 18 poena, Nikola Vučević 15 uz 11 skokova. Juta je bila bolja od Portlanda uz 19 poena Klarksona i 16 Konlija.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija