• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2022

07:30

AMERIKANCI FASCINIRANI! Mladi Jović opet ostavio bez teksta NBA ligu!

USA Today

NBA

AMERIKANCI FASCINIRANI! Mladi Jović opet ostavio bez teksta NBA ligu!

Podeli vest

Nikola Jović nastavlja da briljira tokom priprema! Odigrao je drugi meč u NBA predsezoni u pobedi Majamija nad Bruklinom u gostima od 109:80!

Posle  debija, kada je za samo pet minuta na parketu imao zapažen učinak, Jović je sada igrao 16 minuta.

Postigao je 10 poena uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte. Jović je iz igre šutirao 4 od 7. Pogodio je 19-godišnjak dve trojke iz četiri pokušaja za ukupan šut iz igre 4/7. 

Oduševio je i komentatore u nekoliko navrata, posebno su impresionirani njegovom tehnikom i pregledom igre, koji su kao kod plejmejkera, s obzirom na visinu koju ima - 2,08 metara.Imao je Jović i jednu atraktivnu asistenciju kada je alej-upom pronašao saigrača za atraktivno zakucavanje.

Sedam igrača Majamija bilo je dvocifreno na ovom meču, a najefikasniji je bio centar Bam Adebajo sa 17 poena. Kod Bruklina se istakao Kevin Durent, koji je postigao 22 poena.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija