• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

07:58

JOKIĆU SE OVO DESILO TEK DRUGI PUT U POSLEDNJE 3 GODINE! Nije ličio na sebe! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆU SE OVO DESILO TEK DRUGI PUT U POSLEDNJE 3 GODINE! Nije ličio na sebe! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić je podbacio, odigrao je loš meč, a Denver je pretrpeo drugi poraz u sezoni. Portland je na svom terenu deklasirao Nagetse 135:110

Najbolji srpski košarkaš i dvostruki uzastopni MVP odigrao je ispod nivoa. Jokić je meč završio sa samo jednim promašajem - 3/4 iz igre, a sakupio je devet poena i isto toliko skokova i asistencija.

Džoker je u ranoj fazi ušao u probleme s ličnim greškama, što ga je sputalo u nastavku, pa nije odigrao onako kako nas je navikao.  Našem asu je ovo tek druga partija u poslednje tri sezone sa jednocifrenim brojem poena, a to mu se desilo i u pobedi od +32 prošle sezone, baš protiv Portlanda.

 

 

Jokić je mogao da postane prvi centar u istoriji NBA lige koji je stigao do 79 tripl-dabl učinaka, ali će morati da sačeka durgu priliku kako bi oborio rekord Vilta Čembrlena, sa kojim je sada izjednačen po broju tripl-dablova u karijeri. Obojica imaju po 78.

 

Foto: Tanjug/AP

 

Demijen Lilard bio je najefikasniji sa 31 poenom u pobedničkom sastavu. Anferni Simons je brojao do 29, uz sedam trojki iz 12 pokušaja. Džeremi Grant ubacio je 21 poen.

Kod Nagetsa najbolji je bio Aron Gordon - 26 koševa. Majkl Porter bio mu je glavna ispomoć sa 18, dok je  Bouns Hajland stao na 15.

 

Bonus video

Pogledajte kako je Stanković proslavio prvu pobedu u Seriji A! (FOTO)



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija