• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

06:34

RAZGOROPADIO SE JOKIĆ I UNIŠTIO LEJKERSE! Srbin je nemilosrdno gazio, Lebron mu ništa nije mogao! (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

NBA

RAZGOROPADIO SE JOKIĆ I UNIŠTIO LEJKERSE! Srbin je nemilosrdno gazio, Lebron mu ništa nije mogao! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver do pobede protiv Lebrona Džejmsa i Los Anđeles Lejkersa - 110:99

Srpski centar u prošlom meču nije ličio na sebe, Denver je tada poražen od Portlanda, ali je sada Nikola sve nadoknadio i umalo upisao tripl-dabl.

Jokić je bio najraspoloženiji u ekipi Denvera sa 31 poenom, devet asistencija, 13 skokova i četiri ukradene lopte.

 

 

 

Jokić je plesao na terenu protiv Lebrona i Vestbruka koji su još jendom videli zašto je Srbin dvostruki uzastopni MVP. Denver je tokom druge deonice imao i 10 poena prednosti, ali je dozvolio pad i na poluvreme se otišlo sa 54:54.

Foto: USA Today

 

 

Ali, u trećoj četvrtini počelo je gaženje, Denver je prvo napravio seriju od 18:4, nastavio u istom ritmu da muči "jezerdžije", a kada su Nagetsi otišli na "+18", bilo je jasno da se Lebron i drušvo neće lepo provesti.  

Kralj Džejms je meč završio sa 19 poena, sedam uhvaćenih lopti i devet dodavanja, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.

Pored Jokića u ekipi Denvera raspoložen je bio Brus Braun sa 18 poena, pet skokova i četiri asistencije, Kentavius Koldvel Poup je dodao 13 poena, koliko i Džamal Marej.Kralj Džejms je meč zavrpio sa 19 poena, sedam uhvaćenih lopti i devet dodavanja, dok je Entoni Dejvis imao 22 poena, 14 skokova i pet asistencija.

 

 


Milvoki je do treće pobede stigao protiv Bruklina 110:99. !detokunbo je pored 43 poena zabeležio još 12 skokova, pet asistencija, tri blokade i sedam izgubljenih lopti, dok je na drugoj strani najzapaženiji bio Kevin Durant sa 33 poena, šest skokova Ii tri asistencije. Pratio ga je Kajri Irving sa 27 poena i devet asistencija.

 

 

Majami je pobedio Portland 119:98, a Nikola Jović je konačno debitovao u NBA ligi. Jović je odigrao 14 minuta, postigao dva poena (jedan od tri iz igre), uhvatio dve lopte i još jednu ukrao. Košarkaši Majamija odlično su raspodelili poene, pa ih je Adebajo tako imao 18, Batler i Lauri po 17, Martin i Štrus po 16, a Hiro 14. U taboru Portlanda istakao se Lilard sa 22.

Bogdana Bogdanovića ponovo nije bilo u timu zbog povrede, a njegova Atltanta pobedila je Detroit 118:113. Orlando je poražen od Klivlenda 92:103, Paolo Bankero, prvi pik ovogodišnjeg drafta ne prestaje da briljira. Upisao 29 poena i tako postao tek treći Orlandov ruki koji je na pet uzastopnih utakmica ubacio 20 ili više poena, odnosno tek sedmi u istoriji NBA lige.

NBA LIGA,  REZULTATI

Četvrtak

Klivlend - Orlando 103:92

Detroit - Atlanta 113:118

Milvoki - Bruklin 110:99

Njujork - Šarlot 134:131 (posle produžetka)

Toronto - Filadelfija 119:109

Čikago - Indijana 124:109

Minesota - San Antonio 134:122

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17