• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

06:30

RAFALNA PALJBA! Jokić demolirao Sparse, nova magična partija srpskog centra! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

RAFALNA PALJBA! Jokić demolirao Sparse, nova magična partija srpskog centra! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su savladali San Antonio Sparse sa 126:101, a pred svojim navijačima opet je briljirao Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić upisao je novi dabl-dabl učinak.

 

Jokić je utakmicu završio sa 21 poenom, 10 asistencija i šest skokova, bio je drugi strelac svog tima. Hajland je bio najefikasniji sa 24 poena. Ubacio je šest trojki iz osam pokušaja, a čitava ekipa Denvera za tri gađala sjajnih 15 od 29. Džamal Mari je okončao duel sa devet asistencija i 13 poena, dok je Porter Džunior osim 15 koševa uhvatio i devet lopti. 

 

 

U poraženom timu istakao se Keldon Džonson sa 25 poena, dok je Vasel postigao 20.

 

 

Denver je čak tokom prve četvrtine Sparima ubacio 40 poena, pa je bilo jasno da se gosti neće lepo provesti u Koloradu. Nagetsi su na odmor otišli sa prednošću od  70:51. Denver nije imao nameru da stane u nastavku utakmice, gazio je nemilosrdno i povećavao prednost, koja je tokom treće četvrtine bila i 28 poena - 91:63, a u finišu meča i 31 poena - 113:82.

Foto: Tanjug/AP

 

Nadigrao je Denver rivala u svim segmentima igre i rutinski odradio posao u ovom meču. S obzirom na to da je od starta bilo jasno ko je pobednik, trener Majkl Maloun nije želeo previše da forsira Jokića,koji je odigrao nešto manje od 27 minuta. Za to vreme bio je skoro nepogrešiv pri šutu iz igre, imao je 2/2 sa linije za slobodna bacanja. 

Foto: Tanjug/AP

 

Od srpskih košarkaša, osim Nikole Jokića u pobedi Denvera, na terenu je kratko bio jedino još Boban Marjanović. Samo minut je proveo u igri i zabeležio poen uz jedan skok u porazu Hjustona od Minesote, 129:117.

Bogdana Bogdanovića nije ponovo bilo u ekipi Atlante koja je sa 124:121 slavila protiv Nju Orleansa. Aleksej Pokuševski nije bio u protokolu za susret u kojm su Milvoki Baksi pobedili Oklahomu sa 108:94.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Denver - San Antonio 126:101

Orlando - Sakramento 123:126

Šarlot - Bruklin 94:98

Atlanta - Nju Orleans 124:121

Njujork - Boston 118:133

Milvoki - Oklahoma 108:94

Minesota - Hjuston 129:117

Finiks - Portland 102:82

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija