• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

08:06

NBA LIGA: Dabl-dabl Vučevića u porazu Čikaga, Pol Džordž nedovoljan Klipersima! (VIDEO)

USA Today

NBA

NBA LIGA: Dabl-dabl Vučevića u porazu Čikaga, Pol Džordž nedovoljan Klipersima! (VIDEO)

Podeli vest

Crnogorski centar Nikola Vučević ostvario je još jedna dabl-dabl učinak u porazu njegovog Čikaga od Toronta rezultatom 113:104

Vučević je na terenu za 36 minuta koliko je proveo na terenu imao 18 poena, 12 skokova i šest asistencija.

Najbolji u redovima Bulsa bio je Demar Derozan sa 20 poena, Goran Dragić je imao 16, a Dosunmu jedan manje. Aleks Karus je imao 11 skokova, 11 asistencija, ali samo četiri poena.

Fred Van Flet je bio najraspoloženiji kada su u pitanju Reptorsi, završio je meč sa 30 ubačenih poena i 11 asistencija. Pratio ga je Anuobi sa 22, kao i Skoti Barns sa 19 poena i 10 skokova.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa nisu uspeli da pobede Jutu u noći NBA lige između nedelje i ponedlejka - 110:102!

Pol Džordž ubacio je 34 poena Džezerima i dodao je još osam skokova. Međutim, nije imao podršku saigrača. Markus Moris je meč završio sa 18 poena , Man je imao 14, a po 12 Vol i Ivica Zubac, koji je imao i devet skokova.

S druge strane, Džordan Klarkos sa 23 i Kolin Sekston sa 22 bili su najefikasniji u redovima Jute. Finac Markanen je meč završio sa 18 poena i devet skokova, dok je Konli stao na 17 poena.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Nedelja

Los Anđeles Lejkersi – Klivlend 100:114

Ponedeljak

Memfis – Vašington 103:97

Toronto – Čikago 113:104

Los Anđeles Klipers – Juta 102:110

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija