• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2022

06:33

JOKIĆ RUŠI SVE PRED SOBOM! Srpski as ne staje, Amerika je videla novu briljantnu partiju! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ RUŠI SVE PRED SOBOM! Srpski as ne staje, Amerika je videla novu briljantnu partiju! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić ponovo je vodio Denver do trijumfa, u Teksasu je nemoćan bio San Antonio koji je poražen rezultatom 115:109

Srpski centar Nikola Jokić upisao je novi dabl-dabl, meč je završio sa 26 poena, 11/20 iz igre, a imao je i osam skokova i deset asistencija i tri blokade za nešto manje od 34 minuta provedena na parketu.

Bila je ovo 41. utakmica u karijeri za Nikolu Jokića u kojoj je zabeležio barem 25 poena i 10 asistencija na utakmici. Najbolji je ikada među centrima u NBA ligi, pošto su daleko iza Vilt Čembrlen sa 33 takva meča i Karim Abdul-Džabar sa 14.

Što se tiče Nikolinih saigrača,  Majkl Porter Džunior ubacio je samo dva poena manje od našeg asa uz šest skokova i dve asistencije, Džamal Marej je utakmicu završio sa 19 poena, pet skokova i šest asistencija.

Foto: Tanjug/AP

 

U redovima Sparsa, nije im bilo dovoljno ni 30 poena sjajnog Keldona Džonsona, nije imao podršku saigrača osim Džoša Ričardsona.

Foto: Tanjug/AP

 


Nagetsi su ostvarili treću uzastopnu pobedu, odnosno petu u proteklih šest mečeva. Sparsi su doživeli četvrti poraz u nizu.

Nikola Jokić je još jednom pokazao zašto je MVP dve godine u nizu u najjačoj ligi na svetu. Odigrao je još jednu impresivnu partiju, a na kraju - brojke ne lažu. 

 

 

Denver je uspeo na odmor da ode sa prednošću, 65:62.  U nastavku je Jokić sve preuzeo u svoje ruke. Pri kraju treće četvrtine imali su Nagetsi 11 poena prednosti. Ipak, uzvratio je San Antonio i uspeo da se vrati u meč, kada je delovalo da je Denver konačno slomio rivala. Rezultatska klackalica bila je do poslednjih minuta, ali su se Jokić i Marej pobrinuli za novi trijumf Denvera, na kraju su uspeli da bace na kolena žilave Sparse. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija