• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

06:30

NAVIJAČI GLEDAJU I NE VERUJU! Jokić imao 8 poena, a čak 14 asistencija! Denver ipak pregazio Bulse! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

NAVIJAČI GLEDAJU I NE VERUJU! Jokić imao 8 poena, a čak 14 asistencija! Denver ipak pregazio Bulse! (VIDEO)

Podeli vest

Denver Nagetsi pobedili su Čikago u gostima sa 126:103, iako je naš as Nikola Jokić postigao samo osam poena


Dvostruki uzastioni MVP NBA lige Nikola Jokić nije, košgeterski, bio na nivou prethodnih mečeva, ali je ipak odigrao važnu rolu u pobedi svog tima. Nije pogađao, ali je zato sjajno proigravao saigrače. 

U ubedljivom trijumfu Nagetsa u Čikagu Jokić je imao šut iz igre 4/4. Igrao je oko 28 minuta, a imao je čak 14 asistencija i šest skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Majkl Porter je ubacio 31 poena, od toga čak šest trojki iz devet pokušaja, Džamal Mari je postigao 23 poena, dok su dvocifreni učinak imali i Aron Gordon sa 13, Brus Braun sa 12 i Kentavijus Kendal Poup sa 10 poena.

 

Kod Čikaga, Lavin je sa 21 poenom bio najefikasniji, De Rouzan je dodao 16, Vilijams 15, Dragić je ubacio 11, Vučević 9..

Denver je na tabeli Zapadne konferencije trenutno na pobedu manje od lidera Jute (10-5), uz poraz manje od Džezera.

Filadelfija je pobedila Jutu sa 105:98, a Džoel Embid je opet pružio briljantnu partiju. Košgeterski rekord karijere sa 59 poena je postavio kamerunski centar. Za 36 minuta i 41 sekundi ubacio je 59 poena, ije bio raspoložen za tri poena, pogodio je samo jednom iz pet pokušaja, ali je izveo čak 24 slobodna bacanja, a bio je uspešan 20 puta, a imao je 11 skokova i osam asistencija i sedam blokada.

 

 

Litvanac Domantas Sabonis bio je najzaslužniji za pobedu Sakramenta u derbiju Kalifornije protiv šampiona Golden Stejta sa 122:115. Postigao je 26 poena i imao čak 22 skoka. Stef Kari je ubacio 27 poena kod Voriorsa, Endrju Vigins 26, Džordan Pul 18, a Klej Tompson 17.

Vašington je dobio Memfis na svom terenu sa 102:92, a kod Vizardsa je najbolji bio Letonac Kristaps Porzingis sa 25 poena, dok je sjajan bio i izraleski reprezentativac Dani Avdija, sin legedne Zvezde, Zufera - ubacio je 21 poena.

 

NBA LIGA

Klivlend – Minesota 124:129

Vašington – Memfis 102:92

Filadelfija – Juta 105:98

Čikago – Denver 103:126

Sakramento – Golden Stejt 122:115

Los Anđeles Lejkers – Bruklin 116:103

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17