• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

06:59

LUDNICA U NBA! Atlanta posle triler završnice savladala Toronto! (VIDEO)

USA Today

NBA

LUDNICA U NBA! Atlanta posle triler završnice savladala Toronto! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški Atlante savladali su na domaćem terenu Toronto rezultatom 124:122

Reptorsi su imali devet poena prednosti dva i po minuta pre kraja utakmice. Toronto je imao šansu da preko Skota Barnsa u poslednjem napadu dođe do pobede, ali nije uspeo. Meč je ušao u produžetak, a tokom dodatnih pet minuta Ej Džej Grifin je sa osam poena doneo pobedu Atlanti - 124:122.

U redovima domaćina briljirao je Tre Jang sa 33 poena i 11 asistencija, dok je na drugoj strani sjajno veče imao Barns. Lider Reptorsa susret je završio sa 29 poena, 11 skokova i devet asistencija, Ou Dži Anunobi imao je 27 poena.

 

 

Indijana je savladala Orlando sa 114:113. Orlando je imao četiri poena prednosti tri i po minuta pre kraja, ali je ispustio vođstvo. Eron Nesmit bio je junak pobede svojih Indijana Pejsersa. On je ofanzivnim skokom zapečatio sudbinu "mađioničara". Fauliran je, otišao je na liniju za slobodna bacanja odakle je bio siguran za postavljanje konačnog rezultata.

Franc Vagner bio je najefikasniji igrač Orlanda sa 29 poena, imao je šut za pobedu, ali nije bio junak, nego tragičar meča. Haliburton je predvodio pobednički tim sa 22 poena i 14 asistencija, a Nesmit je imao 19, poen manje od drugog najefikasnijeg pojedinca Indijane, Majlsa Tarnera.

 

NBA REZULTATI

Atlanta - Toronto 124:122

Indijana - Orlando 114:113

Filadelfija - Minesota 109:112

Portland - Juta 113:118 

Los Anđeles Klipers - Minesota 119:97

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija