• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2022

11:47

PROTIV JOKIĆA SE NE MOŽE! Trener NAGETSA prezadovoljan Srbinom!

Tanjug/AP

NBA

PROTIV JOKIĆA SE NE MOŽE! Trener NAGETSA prezadovoljan Srbinom!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nikola Jokić nastavio je seriju odličnih igara i predvodio svoje Denver Nagetse do pobede nad Juta Džezom

Jokić je za 35 minita na parketu ostvario četvrti trostruki dvocifren učinak u sezoni i meč završio sa 31 košem, uz 12 skokova i 14 asistencija, što je njegov 80. tripl-dabl u karijeri. Nakon meča, posebno oduševljen zbog dobre igre srpskog asa bio je njegov trener Majkl Maloun. 

- Ako želite da se branite od njega jedan na jedan, postiće koš. Ako želite da ga udvojite, naći će otvorenog igrača. Sada se postavlja pitanje, možemo li da pogodino taj otvoren šut - rekao je Maloun nakon meča. 

Foto: Tanjug/AP

Ističe trener Nagetsa da je Juta jedan od timova protiv kojih se proverava snaga njegovog sastava, ali i da ga raduje sve bolja forma Džamala Mareja koji se napokon oporavio od povrede. 

- Ovakvi timovi me plaše. Ovo su mečevi koji testiraju našu zrelost. Mislim da je Džamal konačno našao taj svoj ritam i samopouzdanje koje mu je bilo potrebno. Ipak, ovi mečevi me plaše mnogo, jer znate da su u tom timu igraači koji će dati maksimum na parketu i koje ne zanima protiv koga igraju. Oni jednostavno igraju svoju igru, videli smo to i ove večeri. Svaka pobeda u ovoj ligi je dobra pobeda. Da, moramo još neke stvari da raščistimo, ali 16-10 skor je bolji od 15-11. Prihvatamo to - jasan je bio trener Denvera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija