• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

10:09

NIKOLA ODUŠEVIO NBA LEGENDE! Otkrio zašto u odelu dolazi na posao!

printscreen

NBA

NIKOLA ODUŠEVIO NBA LEGENDE! Otkrio zašto u odelu dolazi na posao!

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić na utakmice u NBA ligi dolazi eleganto obučen - u odelu

Nije to ostalo neprimećeno, pa sve interesuje otkud  promena u oblačenju. Srpski centar je i pred duel Nagetsa i Memfisa, na kom je Nikola ostvario novi tripl-dabl, stigao u odelu. 

Pposle novog tripl-dabla pričao je sa Šekilom O'Nilom, Čarlsom Barklijem, Kenijem Smitom i Ernijem Džonsonom, a u jednom trenutki pitali su ga otkud da se pojavi u onako otmenom izdanju pre početka utakmice.

- Počeo sam to da radim ove sezone. Samo mi se ne sviđa kako se momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači posao, ići na posao. A ja sam ovde da radim svoj posao - jasan je bio Jokić.

 

 

 

 

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Čoveče... - kratko je kazao Barkli.

- To je bilo impresivno. Prvo sam pomislio da se šali, ali je u stvari bio ozbiljan -  dodao je Keni Smit.

- Keni i Čarlse, nadam se da ste saglasni sa mnom, Jokić je Tim Dankan visokih igrača. Načinom na koji dominira igrom, ne zakucava, volim ovo dete - nastavio je O'Nil.

Foto: Tanjug/AP

 

- Nije poenta u tome kako se obukao, već šta je rekao. Pokušava da pošalje poruku ostatku ekipe, momci nisam došao da se za******m. Ovo je posao i sviđa mi se takvo razmišljenje - zaključio je Barkli.

Jokić je meč završio sa 13 poena, 13 skokova i 13 asistencija. Aron Gordon se istakao sa 24 poena, Brus Braun je dodao 16, Kristijan Braun je imao 13 kao Jokić, dok su Kaldvel - Poup i Hajland ubacili po 12 poena.

S druge strane, Dža Morant je bio nezaustavljiv u redovima Grizlija sa 35 poena i 10 asistencija. Dilon Bruks je ubacio 11, a Brendon Klark 10 i upravu tu treba tražiti uzrok poraza Memfisa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija