• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

08:02

BOGDANOVIĆ REŠETA I NE STAJE! Nova pobeda HOKSA - Srbin BRUTALAN!

Tanjug

NBA

BOGDANOVIĆ REŠETA I NE STAJE! Nova pobeda HOKSA - Srbin BRUTALAN!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović predvodio je Atlanta Hokse do pobede nad Detroit Pistonsima 130:105

Vratio se nedavno Bogdan Bogdanović na parket nakon višemesečnog odsustva zbog povrede kolena i odmah počeo da beleži brutalne brojke. Srpski košarkaš igra "kao u transu" od oporavka, a sinoć je do pobede nad Detroitom predvodio Atlantu - 130:105.

Srpski košarkaš meč je završio sa 19 poena i dve asistencije za nešto više od 35 minuta na parketu. Sinoć je Bogdanović imao nešto slabije procente budući da je iz igre šutirao tek sedam od 18, a za tri poena tri od 11. 

Foto: Tanjug/AP

Imali su Hoksi i više nego raspoložen tandem plejmejkera Dežonte Marej-Tre Jang koji su ukombinovali 52 poena (po 26 svaki), a Jang je na to dodao još i 13 asistecnija. Sa druge strane, Bojan Bogdanović je meč završio sa 23 kođa. 

Košarkaši Intijana Pejsersa savladali su Majami Hit sa 111:108 na teškom gostovanju, a srpski košarkaš iz poraženog sastava Nemanja Jović nije upisao ni minut na parketu. 

Najefikasniji u sastavu Pejsersa bio je Tajris Halibarton sa 43 koša i sedam sistencija, a sjajno ga je parti Badi Hild sa 21 poenom. Sa druge strane, Tajler Hiro je brojao d 28, a Kajl Laurio do 21. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija