• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2022

09:32

SRBIN PIŠE ISTORIJU U AMERICI! Samo je Jokić ovo uradio, neverovatne brojke! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SRBIN PIŠE ISTORIJU U AMERICI! Samo je Jokić ovo uradio, neverovatne brojke! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je konačno dobio čast da igra za Božić u Americi, Denver i Finiks su priredili spektakl, a Nagetsi su posle drame trijumfovali sa 128:125

Nikola Jokić je opet imao nestvarne brojke, ispisao je istoriju NBA lige. Jokić je postao tek treći u istoriji koji je imao tripl-dabl tokom Božićnog programa.

Prethodno su to uspeli samo legendarni Oskar Robertson 1960, 61, i 62. godine, kao i Džejms Harden 2021. godine.

 

 

Ali, Jokić je vlasnik rekorda sa  najviše poena uz tripl-dabl za božićni program u Americi.
Jokić je uz 41 poen imao 15 skokova i 15 asistencija. Iz igre je imao 64 odsto (16 od 25, od čega za tri 2 od 4, a sa linije penala 7 od 9.

Posle dve uzastopne MVP titule Srbin je još jednom pokazao ko je gazda. Čovek nije sa ove planeta, radi šta hiće i kada hoće. 

- Bila je luda utakmica, mnogo uspona i padova, mnogo serija oba tima. Džamal (Marej) je zablistao u finišu, promašili smo neka bacanja, mislim da je na kraju trebalo nešto lakše da dođemo do pobede, ali na kraju je trijumf najvažniji - rekao je Jokić.

Denver je inače lider zapadne konferencije sa 21 pobedom i 11 poraza, što je za jednu pobedu bolji učinak od Nju Orleansa i Memfisa koji dele drugu poziciju sa 20 pobeda i 12 poraza. Finiks ima 19 pobeda i 15 poraza.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija