• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

06:23

JOKIĆ GAZI, ZA NJEGA NEMA REŠENJA! Nikola pred Divcem vodio Denver do preokreta i srušio Kingse! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ GAZI, ZA NJEGA NEMA REŠENJA! Nikola pred Divcem vodio Denver do preokreta i srušio Kingse! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera pobedilI su Sakramento Kingse rezultaTom 113:106 uz novu odličnu partiju Nikole Jokića

Bila je ovo peta u nizu pobeda Denvera, a čak osma u poslednjih devet utakmica, pa ne čudo što drži prvo mesto na Zapadu.

Ovog puta Jokić i saigrači pregazili su bez milosti Sakrameno (113:106). Jokić je meč završio sa20 poena, 9 skokova i 11 asistencija. Šteta, skok je nedostajao Jokiću za novi tripl-dabl. Interesantno je da nije šutnuo nijednu trojku.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Vlade Divac


Kingsi su tokom prvog dela utakmice imali prednost i od 20 poena, ali im ni to nije pomoglo. Denver je istopio minus tokom treće četvrtine, a uveo meč u egal tokom poslednje deonice meča. Dodao je gas Denver u finišu meča, pobegao na  desetak poena razlike, koju je do kraja rutinski sačuvao.

Pored Jokića, na ovom meču se u redovima Denvera istakao Majkl Porter Džunior sa 30 poena, dok je Džamal Marej upisao 25 poena. Kod Sakramenta se izdvojio DeAron Foks sa 26 poena.

Iste ove ekipe odigraće meč i za manje od 24 časova, pošto će u istoj dvorani u Sakramentu igrati novi duel od 04.00 u noći između srede i četvrtka.

 

 

 

I Bogdan Bogdanović je odigrao dobar meč, pošto je postigao 18 poena u porazu Atlante od Indijane na gostovanju sa 129:114, dok se Aleksej Pokuševski posle tri poena povredio u pobedi Oklahome nad San Antoniom od 130:114.

 

NBA LIGA

Sreda

Orlando - L. A. Lejkers 110:129

Vašington - Filadelfija 116:111

Boston - Hjuston 126:102

Indijana - Atlanta 129:114

Toronto - L. A. Klipers 113:124

Memfis - Finiks 108:125

Oklahoma - San Antonio 130:114

Dalas - Njujork 115:115, posle produžetka 126:121

Golden Stejt - Šarlot 110:105

Sakramento - Denver 106:113

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija