• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2022

08:45

SLOVENAC OPSOVAO PO SRPSKI! Luki PUK'O film! Sudije ga OŠTETILE, a onda im je on UZVRATIO! (VIDEO)

printscreen instagram

NBA

SLOVENAC OPSOVAO PO SRPSKI! Luki PUK'O film! Sudije ga OŠTETILE, a onda im je on UZVRATIO! (VIDEO)

Podeli vest

Blistavu partiju pružio je slovenački as Luka Dončić u pobedi nad Hjuston Roketsima

Luka je sa 35 poena, 12 skokova i 13 asistencija predvodio Maverikse do nove pobede, ovog puta nad Hjustonom.

Bio je to peti trijumf za Mavse, dok je kod Hjustona igrao i Boban Marjanović. Protiv svog nekadašnjeg tima, ali i velikog prijatelja Luke Dončića, upisao je šest poena za 4 minuta na parketu, a imao je i 3 skoka i jednu asistenciju.

Prvu zvezdu Dalasa niko nije mogao da zaustavi. Pa čak ni Usman Garuba, iako je posle duela sa njim Slovenac ostao na zemlji, kada je dobio udarac u lice.

Posledice su bile vidljive, jer je Luki ostala ogrebotina kod oka, a prethodno je udaren u lice i očigledno bio fauliran.

Ipak, sudije su procenile da tu nije bilo faula, a Dončića je to izbacilo iz takta, pa se ustrmio na Dejvida Godfrija, koji je i doneo odluku.

Slovenac mu je pokazivao lice i pitao se kako ovo nije faul, da bi ga zatim i sočno opsovao na srpskom jeziku kada je dobio tehničku grešku, što se moglo pročitati sa njegovih usana.

- Majku ti... - razbesneo se Dončić u poruci upućenoj sudiji.

Prema rečima komentatora u prenosu, Luka je bio u pravu i sudije su pogrešile u ovoj situaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija