• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2023

15:00

KOŠARKAŠ DENVERA U ČUDU! Jokić zaslužuje treću MVP nagradu, ne znam gde bismo bili bez njega!

tanjug/ap

NBA

KOŠARKAŠ DENVERA U ČUDU! Jokić zaslužuje treću MVP nagradu, ne znam gde bismo bili bez njega!

Podeli vest

Nikola Jokić trenutno je prvi kandidat za MVP priznanje, a iza njega su zvezde Bostona Džejson Tejtum i Dalasa Luka Dončić

Nikola Jokić je vodio Denver do pobede protiv Bostona - 123:111. Srpski reprezentativac upisao je deveti tripl-dabl u sezoni, a 91. u karijeri. Meč je  završio sa 30 poena, 12 skokova i 12 asistencija, za samo 32 minuta koliko je proveo na parketu. Nije mnogo ni šutirao – 10/13, za tri poena je bio nepogrešiv 2/2, kao i sa linije slobodnih bacanja 8/8.

Bek Denvera Brus Braun se ove sezone priključio timu, a ostao je u čudu zbog Nikole Jokića. Nekadašnjem košarkašu Detroita i Bruklina nije bilo jasno kako je srpski centar završio meč sa 30 poena i po 12 skokova i asistencija bez izgubljene lopte.

- On je moj MVP. I trebalo bi da bude tri puta zaredom MVP lige. On čini sve za nas. Bez Joka, ne znam gde bismo bili na tabeli - poručio je Braun. 

Foto: Tanjug/AP

 

I trener Denvera Majk Meloun bio je oduševljen posle nove Jokićeve tripl-dabl partije.

- Ako ljudi rezonuju da ne daju Jokiću MVP nagradu samo zato što je dobio prethodne dve, to je smešno -  poručuje Meloun.

Jokić je prvi igrač koji je odigrao tri utakamice u NBA istoriji sa tripl-dablom od bar 30 poena, uz više od 90.5 posto "true shooting" procenta. Radi se o statistici koja obuhvata sve, šut za dva, tri poena i slobodna bacanja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija