• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

08:13

JEZIVO... HOROR SCENA LUKE DONČIĆA! Slovenac izgubio balans i ULETEO u publiku! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

JEZIVO... HOROR SCENA LUKE DONČIĆA! Slovenac izgubio balans i ULETEO u publiku! (VIDEO)

Podeli vest

Slovenački košarkaš Luka Dončić odigrao je još jednu spektakularnu utakmicu u dresu Dalas Maveriksa, ali je sve palo u zaborav nakon njegovog stravičnog pada u publiku

Po ko zna koji put ove sezone Luka Dončić je morao da igra sam... Los Anđeles Klipersi pregazili su Dalas Maverikse, a slovenački košarkaš bio je jedini raspoložen u sastavu Džejsona Kida. Uspeo je da obezbedi častan poraz frašizi iz Teksasa budući da je na mahove rival iz Kalifornije imao i više od 20 koševa prednosti - 113:101!

Još jednom je Luka Dončić pokazao koliki je borac budući da za njega meč nije bio gotov sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Tri asistencije delile su ga od novog "tripl-dabl" učinka budući da je postigao 43 poena i pored toga imao 11 skokova. 

Ipak, sve to je palo u zaborav nakon stravičnog pada koji se dogodio nakon kontranapada. Luka Dončić potpuno je izgubio balans i uleteo u publiku. Uspeo je Slovenac da izbegne sudar sa ljudima u prvom redu pa ih je tako preskočio... Sve je delovalo jezivo, ali je as Dalasa na svu sreću ostao nepovređen. 

S druge strane ovo je bilo veče Kavaja Lenarda, pomalo i zaboravljenog NBA asa, koji je postigao 33 poena. Nik Pauel je dodao 27, a u sastavu Dalasa najbolje je Dončića pratio Tim Hardavej Džunior sa 16 koševa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija