• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

06:35

JOKIĆ NE GASI MAŠINU! Nemilosrdan je Nikola, na svojoj koži je to osetio Finiks! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ NE GASI MAŠINU! Nemilosrdan je Nikola, na svojoj koži je to osetio Finiks! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić nastavlja da ruši rivale, predvodio je Denver do ubedljive pobede protiv Finiksa 126:97

Jokić je na terenu proveo 28 minuta i zabeležio je 21 poen, 18 skokova i 9 asistencija.Srpski centar je pogodio 10 od 15 šuteva iz igre, a mogao je i do tripl-dabla, ali ga je trener Majkl Meloun odmarao u četvrtoj četvrtini, jer je pitanje pobednika već tada bilo rešeno. Bila je ovo 31. uzastopna utakmica da Jokić iz igre šutira 50 odsto ili bolje. 

Foto: Tanjug/AP

 

Haland je pratio Jokića  sa 21 poenom, Marej je dodao 16 poena, Poup i Nadži su imali po 15 poena, Gordon je dodao 12, Porter 11.

U Sansima je Kreg bio najefikasniji sa 16 poena, dok je Džoš Okođi dodao 14, nekadašnji igrač Partizana Lendejl je dodao 11 uz osam skokova, Dario Šarić je bio na 11 poena uz samo tri skoka i dve asistencije. 

 

 

 

Jokić je još jednom pokazao zašto je opet glavni kandidat za MVP titulu, pa zbog toga ostaje žal što nije uspeo da upiše još jedan tripl-dabl, ali nema sumnje da i minut odmora znači našem asu.

Denver je vodio od prvog do poslednjeg minuta, pa nije bilo pitanje ko će pobediti nego da li će Jokić i drugovi imati milosti prema Finiksu. Nagetsi su već u prvom delu utakmice imali 23 poena viška,  što Finiks nije mogao da nadoknadi. Prednost Denvera je samo rasla, pa je na kraju bilo "+29" za Nagetse.

Denveru je ovo bio 12 uzastopni trijumf na domaćem terenu i trenutno je na deobi prvog mesta na zapadu sa Memfisom


NBA LIGA

Četvrtak

Detroit – Minesota 135:118

Vašington – Čikago 100:97

Atlanta – Milvoki 105:114

Boston – Nju Orleans 125:114

Njujork – Indijana 119:113

Memfis – San Antonio 135:129

Denver – Finiks 126:97

Sakramento – Hjuston 135:115

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija