• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

07:47

MVP, MVP, MVP... Trese se Kolorado zbog Jokića! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

MVP, MVP, MVP... Trese se Kolorado zbog Jokića! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Denver Nagetsi su na svom terenu pobedili Orlando Medžik 119:116, a briljirao je Nikola Jokić

Srpski reprezentativac vratio se na teren posle jednog meča pauze, postigao je 17 poena, uhvatio deset skokova i podelio 14 asistencija. Nikola je doneo pobedu Denveru, pogotkom u poslednjoj sekundi.

Bez pogođene trojke iz tri pokušaja bio je MVP najjače lige na svetu do poslednje sekunde i to su bili njegovi jedini promašaji iz igre. Ali, bio je najbolji kada je bilo najpotrebnije. 

Navijači skandirali Jokiću

Grmelo je sa tribina nakon utakmice "MVP, MVP, MVP". Zahvalio se navijačima u Denveru.

- Neverovatno je. Uvek kažem da je neverovatno. Zadovoljstvo je igrati pred vama. Doneli su nam energiju koja nam je bila potrebna - kazao je Nikola Jokić.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić pogodio trojku za pobedu

- Počeli smo utakmicu vrlo dobro. Kontrolisali smo utakmicu tokom prvog poluvremena, ali smo tokom drugog izgubili kontrolu i momentum. Gubili smo lopte. Džamal je faulirao Fulca koji je promašio jedno bacanje... Drago mi je da smo pobedili.

Potom se Nikola Jokić osvrnuo na saigrača Erona Gordona koji je uz njega bio najzaslužniji za pobedu Nagetsa.

Foto: Tanjug/AP

 

- Prvo je promašio dva, a zatim pogodio dva bacanja. Kao što sam rekao, nekad možemo promašiti, ali važno je da pogađamo kada je najbitnije.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17