• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2023

08:21

NAVIJAČI GUBE STRPLJENJE! Opleli po Bogdanoviću, počeli najstrašnije da ga VREĐAJU! (FOTO)

Tanjug

NBA

NAVIJAČI GUBE STRPLJENJE! Opleli po Bogdanoviću, počeli najstrašnije da ga VREĐAJU! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Čikaga pobedili su pred svojim navijačima Atlantu sa 111:100, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović našao se na meti kritika

Naš as, Bogdan Bogdanović, bio je u igri 33 minuta, postigao je 11 poena uz skok, četiri asistencije u jednu ukradenu loptu.

Imao je 4/12 pri šutu iz igre, pogodio je 3/8 za tri poena, a navijači Atlante nisu bili baš blagonakloni.

 

 

 

- Atlanta je bila bez dvojice igrača u rotaciji i morala je da forsira. Bogdanović više ne može da izdrži 30 minuta sem ako je u ritmu. Ovo je samo primer gde kreiranje ekipe kako bi izbegli porez bez dubine može da vas uništi - naveo je jedan navijač Atlante.

 

 

 

- Bogdan Bogdanović je užasan u košarci - samo su neki od tvitova razočaranih navijača.

 

 

Istina je da Bogdanović nije u prepoznatljivoj formi, ali navijačima očigledno ponestaje strpljenja i žele što pre da ga vide na nivou na koji ih je navikao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija