• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

07:10

KATASTROFA DENVERA BEZ JOKIĆA, Bogdanović sipao trojke za pobedu Atlante (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

KATASTROFA DENVERA BEZ JOKIĆA, Bogdanović sipao trojke za pobedu Atlante (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Atlante Hoks porazili su Oklahomu u gostima 137:132 (77:77), dok je Denver bez Nikole Jokića poražen od Milvokija 107:99

Nikola Jokić se u prošlom meču vratio na teren i doneo pobedu svom timu, ali je propustio utakmicu u Milvokiju. Pored njega, nisu igrali zbog povreda ni Džamal Marej i Kentavijus Kaldvel-Poup, Majkl Porter nije igrao zbog privatnih razloga, pa Nagetsi nisu imali šansu protiv raspoloženog Janisa Adetokumba.

Grčki as je meč završio sa 33 poena, bio je najefikasniji igrač utakmice. Džru Holidej je dodao 20, a Pit Konaton 19 uz 12 uhvaćenih lopti.

Najefikasniji kod Nagetsa bio je Aron Gordon sa 26 poena i 14 skokova, 15 je postigao Bouns Hajlend, a 12 Brus Braun. Vlatko Čančar je kao starter postigao 9 poena uz 4 skoka i 3 asistencije.

 

Košarkaši Atlante Hoks porazili su Oklahomu u gostima 137:132. Bogdan Bogdanović je bio odličan, ubacio je 20 poena od kojih su četiri bile trojke iz sedam pokušaja, a dodao je i po četiri skoka i asistencije.

Bogdan je ubacio četiri trojke iz sedam šuteva, 3/4 imao je za dva i 2/4 za jedan poen.Najefikasniji kod Hoksa bio je Tre Jang sa 33 poena, Marej je iao 21, Kolins 19, a Kapela poen manje.

U završnici meča gledali smo dramu. Na 15 sekundi pre kraja Džejlen Vilijams je ukrao loptu Jangu, zaleteo se na koš i zakucao za prilazak Tandera na samo 133:132 i doneo nervozu kod gostiju i nadu svojom timu. Hoksi su u narednoj akciji preko Kolinsa došli do poena sa penala, da bi najbolji igrač Oklahome Glidžus-Aleksander, u narednoj akciji, to iz dva pokušaja bio neprecizan. Prvo na polaganju, potom i u šutu za dva poena. Tačku na trijumf Hoksa stavio je Marej sa penala.

NBA LIGA

Četvrtak

Orlando – Indijana  126:120

Filadelfija – Bruklin  137:133

Hjuston – Vašington 103:108

Milvoki – Denver 107:99

Nju Orleans – Minesota 102:111

Oklahoma – Atlanta  132:137

Golden Stejt – Memfis 122:120

Portland – Juta  134:124

Sakramento – Toronto 95:113

LA Lejkers – San Antonio 113:104

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija