• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

07:06

AMERIKANCI U NEVERICI! Komentatori u transu posle čudesnih poteza Srbina! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

AMERIKANCI U NEVERICI! Komentatori u transu posle čudesnih poteza Srbina! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić ponovo je izdominirao i vodio Denver do trijumfa protiv Nju Orleansa 122:113

Ostvario je srpski centar novi tripl dabl i doneo Denveru novu pobedu, kojom su učvrstili prvo mesto na zapadnoj konferenciji u NBA ligi.

Nikola Jokić je ubacio 26 poena uz 18 skokova i 15 asistencija! Bacio je Srbin komentatore u trans, bili su van sebe posle neverovatnih poteza našeg asa tokom meča. Ostali su u čudu kada je jednom fintom u prodoru prevario dva igrača i pogodio uz faul. 

Foto: Tanjug/AP

 

Pogledajte "ples" Jokića protiv Nju Orlensa! Još jednom podsetio sve zašto je prvi favorit za MVP nagradu i ove sezone.

 

 

 

 

 

 

Srpski centar ispisao istoriju NBA lige. Ovo mu je bio sedmi tripl dabl u poslednjih devet susreta, a ukupno osmi u mesecu januaru i time je postoa tek četvrti igrač u istoriji koji je imao osam takvih učinaka u mesec dana nakon Oskara Robertsona, Vilta Čemberlena i Rsela Vestbruka.

Foto: Tanjug/AP

 

Neverovatan je podatak da ove sezone Denver ima skor od 16/0 kada Jokić ostvari tripl-dabl i da ekipu niko ne može da zaustavi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija