• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

00:15

RASPADA SE DRIM TIM BRUKLINAI! Posle Brade i Irvinga, Kevin Durent NAPUŠTA Bruklin! Seli se na ZAPAD! Već se zna i ime NOVOG TIMA!

Tanjug

NBA

RASPADA SE DRIM TIM BRUKLINAI! Posle Brade i Irvinga, Kevin Durent NAPUŠTA Bruklin! Seli se na ZAPAD! Već se zna i ime NOVOG TIMA!

Podeli vest

Poslednja megazvezda u sastavu Netsa veoma je blizu da tokom prelaznog roka promeni sredinu i preseli se u Arizonu

Netsi su najavili "Scary Hours" sa Džejmson Hardenom, Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom, a za 13 meseci su sva trojica zatražila trejd.

Harden je prvi otišao u Filadelfiju, u nedelju uveče je i Kajri Irving trejdovan u Dalas, a po svemu sudeći i Durantula uskoro napušta Netse, a mogao bi da završi u Finiks Sansima.

Tim iz Arizone bi se najviše radovao ako se zaista Netsi odluče da trejduju Duranta do 9. februara, kada se u NBA zavšrava prelazni rok.

Prema pisanju američkih medija, Sansi bi uskoro mogli da naprave trejd paket sa DiAndreom Ejtonom, Džejem Krauderom, Kemom Džonsonom i nekoliko pikova prve i druge runde za "Durantulu".

Foto: USA Today

Harden je prvi otišao iz Bruklina, sada tim napušta i Kevin Durant

Bruklin bi imao sasvim solidan tim za plej-of, čak i ne bi morali da grade tim iznova već da na Bena Simonsa i Diandrea Ejtona nešto nadograde kako bi imali veće šanse u doigravanjima, ali treba ipak sačekati da se vidi šta su odlučili i koje su im opcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija