• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2023

07:42

UŽASNE VESTI IZ NBA! Povredio se Janis! (VIDEO)

Tanjug

NBA

UŽASNE VESTI IZ NBA! Povredio se Janis! (VIDEO)

Podeli vest

Milvoki je savladao Čikago (112:100), a veče za nama obeležila je vest koja je kompletnu košarkašku javnost zabrinula. Naime, desila se povreda velike zvezde Baksa i NBA lige Janisa Adetokunba.

Grčki as je uganuo desni zglob šake prilikom pada ispod koša na počeku druge četvrtine nakon duela sa Kobijem Vajtom i nije više mogao da se vrati na teren!

Svi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju stepen povrede, jer je sada pod velikim upitnikom i njegov nastup na Ol star meču u nedelju.

Zvezda NBA je na terenu proveola samo devet minuta, uz dva postignuta poena. Bruk Lopez je rekordom sezone od 33 poena, uz sedam skokova i dve asistencije bio glavna zvezda večeri!

Dževon Karter koji je postigao 22 poena i imao po šest skokova i asistencija. Kod Čikaga je najefikasniji bio Nikola Vučević koji je ostvario dabl-dabl učinak uz 22 poena i 16 skokova. Dva poena manje u poraženom sasavu dao je Patrik Vilijams.

Foto: Tanjug

 

Bredli Bil se igrao sa Minesotom i zaslužan je za veliki preokret Vašingtona i pobedu u poslednja dva minuta meča nad Timbervulvsima - 114:106. Gosti su slavili sa osam poena prednosti, ali do 74 sekunde pre kraja imali prednost. Tada je Kajl Kuzma pogodio trojku, a pola minuta kasnije i pomenuti Bil, dok je na kraju sa četiri vezana poena tačku na pobedu Vizardsa stavio Delon Rajt.

Najefikasniji je bio pomenuti Bredli Bil  sa 35 postignutih pona, uz šest skokova i pet asistencija, a poen manje sa druge strane ubacio je Entoni Edvards. 

NBA, REZULTATI:

Čikago - Milvoki 100:112

/Vučević 22 - Lopez 33/

Minesota - Vašington 106:104

/Edvards 34 - Bil 35/

Finiks - LA Klipers (u toku)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan
Društvo

Vesić: Do kraja novembra tunel "Munjino brdo" biće potpuno prokopan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je danas da će, prema obećanju izvođača, 15. oktobra biti završeno iskopavanje desne cevi u tunelu “Munjino brdo” na poslednjoj deonici autoputa između Pakovraća i Požege, a 23. novembra na levoj cevi čime će taj tunel kompletno biti prokopan.

01.09.2024

13:21

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija