• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

20:50

SAMO ON OD NBA ZVEZDA POZVAN NA ŽURKU! Nikola Jokić proslavio rođendan sa PORODICOM, ali i NJIM! (FOTO)

USA Today

NBA

SAMO ON OD NBA ZVEZDA POZVAN NA ŽURKU! Nikola Jokić proslavio rođendan sa PORODICOM, ali i NJIM! (FOTO)

Podeli vest

Najbolji igrač sveta Nikola Jokić u nedelju je proslavio 28. rođendan, a na kućnoj žurki našla se i jedna NBA zvezda.

Luka Dončić sa devojkom Anamarijom prisustvovao je slavlju u domu Jokića i tako još jednom potvrdio neraskidivu vezu sa srpskim centrom.

Videvši sliku s Jokićevog rođendana, navijači Denvera ali i Dalasa odmah su počeli da maštaju da bi njih dvojica uskoro mogli nositi isti dres, čime bi po mnogima NBA titula bila zagarantovana.

Dok se to ne desi, ako se ikada i desi, Luka i Nikola terorisaće protivničke odbrane širom NBA lige.

Odmah posle proslave Nikolinog 28. rođendana, Luka se sa lepšom polovinom zaputio ka Hrvatskoj gde je nekoliko slobodnih dana, zbog NBA Ol stara, proveo na ostrvu Krk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija