• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

10:37

ŠMEKERSKI ZAPUŠIO USTA AMERIKANCU! Jokić ne trpi UVREDE, "ugasio" je bivšu NBA zvezdu! (VIDEO)

printscreen

NBA

ŠMEKERSKI ZAPUŠIO USTA AMERIKANCU! Jokić ne trpi UVREDE, "ugasio" je bivšu NBA zvezdu! (VIDEO)

Podeli vest

Opasno Amerikanci potcenjuju Nikolu Jokića, ali dvostruki uzastopni MVP dominira na parketu i van njega, pa je na svoj način odgovorio na neke neumesne prozivke.

Reprezentativac Srbije šmekerski je odgovorio na prozivku bivšeg NBA košarkaša Kendrika Perkinsa da igra za statistiku.

Srbin je u pobedi Denvera protiv Hjustona upisao 100. tripl-dabl, koji je ostvario za tri četvrtine sa 14 poena (7/11), 11 skokova i 10 asistencija. To mu je  24. tripl-dabl u sezoni, 15. u poslednjih 20 utakmica.  Nikola je tek šesti igrač u istoriji posle Rasela Vestbruka (198), Oskara Robertsona (181), Medžika Džonsona (138), Džejsona Kida (107) i Lebrona Džejmsa (106).

Nekadašnji američki košarkaš  Kendrik Perkins nedavno je izjavio da Nikola Jokić igra isključivo za statistiku, da na svakom meču povećava asistencije kako bi zabeležio tripl-dabl. Naravno, nije to promaklo Nikoli, koji je dočekao da ga šmekerski ućutka. 

Posle 100. tripl-dabla u karijeri na pitanje novinara koliko mu znači to što je postigao, Jokić je uz osmeh odgovorio.

- Kada igrate za statistiku, to je lako. Čuo sam, to je istina - ironičan je bio srpski as, osmehnuo se, dok se u pozadini čuo smeh ostalih novinara.

 

 

Kendrik Perkins će posle ovih reči Nikole Jokića sledeći put sigurno malo razmisliti pre nego što odluči da ga "pljuje" u javnosti. 

 

Jokić ove sezone beleži 24,8 poena, 11,7 skokova i deset asistencija po meču.

- Cenim kako smo igrali. To je ono što ja cenim. Dostignuća, nagrade, ugovori ili štagod, ne želim da kažem da to prirodno dolazi, ali to se ne juri. Lepo je, zaista. Mislim da će to najbolje biti kad završiš karijeru i pogledaš iza sebe šta si ostvario - dodao je srpski košarkaš.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija