• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

23:00

JOKIĆ DOMINIRAO, PA PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU! Drama u Denveru, BRUKLIN SLAVI! Džabe novi TRIPL-DABL SRBINA! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ DOMINIRAO, PA PROMAŠIO ŠUT ZA POBEDU! Drama u Denveru, BRUKLIN SLAVI! Džabe novi TRIPL-DABL SRBINA! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Bruklina pobedili su u Denveru domaće Nagetse - 122:120, iako je Nikola Jokić ponovo imao šou i ostvario novi tripl dabl.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige je dominirao sa 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija. Na kraju, ipak nije mogao sam iako je stigao do 102. tripl-dabla u karijeri.

Srpski as promašio je prvo šut za dva, a onda u poslednjim trenucima utakmice i šut za tri poena, koji bi "grumenju" doneo još jednu pobedu u najjačoj ligi na svetu.

 

Nagetsi su ovim porazom nastavili lošu seriju. Doživeli su treći neuspeh u nizu (Čikago i San Antonio), a ključ svega, iako su na kraju imali šut za pobedu možda leži i u trećoj deonici meča, u kojoj su postigli samo 18 poena.

Džamal Marej je ponovo povredio koleno i ne zna se koliko će odsustvovati sa terena, što je dodatni udarac za ekipu Majkla Melouna.

 

Košarkaši Bruklina su pogodili čak 17 trojki od 44 koliko su šutnuli i samo centri Klekston i Noel bili su bez trojki. Svoj doprinos dali su i Kari i Bridžis i Heris.

Majkl Porter Džunior je postigao 23 poena, Džamal Marej je upisao 16, Eron Gordon 13, a Brus Braun 9 poena.

Na drugoj strani, 25 poena odličnog Mikala Bridžisa, dok je 20 ubacio centar Nik Klekston, Dorijan Fini Smit 15 od čega 5 trojki, a 15 poena uz čak 16 asistencija bio je učinak Spensera Dinvidija.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija