• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2023

14:41

MA KAKAV EMBID, JOKIĆ JE MVP! Legenedarni košarkaš zagrmeo, NIKO O SRBINU NIJE OVAKO PRIČAO!

AP Photo/Derik Hamilton

NBA

MA KAKAV EMBID, JOKIĆ JE MVP! Legenedarni košarkaš zagrmeo, NIKO O SRBINU NIJE OVAKO PRIČAO!

Podeli vest

Proslavljeni NBA košarkaš, Gilbert Arenas smatra da bi Nikola Jokić trebalo da osvoji MVP nagradu za sezonu 2022/23.

U poslednje vreme, centar Filadelfije, Džoel Embid pruža neverovatne partije na terenu, te je situacija u trci za MVP nagradu malo drugačija.

Na zvaničnom portalu NBA lige, Džoel Embid je sada glavni kandidat za najkorisnijeg košarkaša sezone 2022/23, međutim, Gilbert Arenas ima suprotno mišljenje.

Foto: Tanjug/AP

Džoel Embid

- U ovom trenutku Nikola Jokić je MVP, iz razloga što je centar koji radi stvari kakve centri kroz istoriju nikada nisu radili, a to je da beleži tripl-dabl. Uz sve to, Denver je prvi na Zapadu - rekao je on.

Nastavio je Arenas da hvali Jokića.

- To što on radi je veoma, veoma teško za igrača njegove pozicije. Centar koji ima takvu sposobnost  - dodao je Arenas.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Istakao je da ne vidi ogroman napredak u igri Džoela Embida.

- Ove sezone ne vidim ogroman napredak Embida. Mnogo poseda se potroši samo da on šutne. Zato obično u četvrtoj četvrtini 'umire' na terenu, pošto se umori. Ne postoji ništa što bi me navelo da ga stavim na prvo mesto u trci za MVP-a - podvukao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija