• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2023

23:21

NESTVARAN PREOKRET SPARSA! Bogdanović NEDOVOLJAN Atlanti za pobedu u Teksasu!

Tanjug/AP

NBA

NESTVARAN PREOKRET SPARSA! Bogdanović NEDOVOLJAN Atlanti za pobedu u Teksasu!

Podeli vest

Košarkaši San Antonio Sparsa savladali su Atlantu Hokse sa 126:118 .

Imali su Hoksi sve u svojim rukama na gostovanju San Antonio, vođstvo od 22 poena razlike na poluvremenu, ali ni to nije bilo dovoljno za slavlje u Teksasu. Sastav Grega Popoviča kreirao je veliki preokret i slavio protiv Atlante - 126:118. 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović na parketu je proveo bezmalo 23 minuta i za to vreme upisao je 13 poena uz dva skoka. Hokse je Teksasu predvodio Dežonte Marej sa 22 koša i osam asistencija, a slabije izdanje imao je Tre Jang sa samo devet koševa i šest asistencija. 

Sa druge strane, Džonson i Vasel ubacili su po 29. 

Foto: Tanjug/AP

 

Bila je Atlanta bolji rival tokom prvog poluvremena. Hoksi su prvu četvrtinu rešili u svoju korist, a onda je nakon druge delovalo da Sparsi nemaju više nikakve šanse budući da je sastav Kvina Šnajdera na odmor otišla sa 22 poena prednosti. 

Ipak, Sparsi su se na krilima Devina Vasela i Keldona Džonsona u trećoj četvrtini potpuno vratili u meč. San Antonio je tu deonicu dobio 39:20 te je bilo jasno da nas u poslednjih 12 minuta čeka spektakl u AT&T Centru u Teksasu. 

Uspeli su Hoksi do kraja meča da se konsolituju, zaustave nalet Sparsa, ali ne i da izbegnu poraz. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija