• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2023

14:44

KAKVA PROVOKACIJA! Embid se naljutio zbog Jokića, razbesneo se i uradio OVO! (VIDEO)

NBA

KAKVA PROVOKACIJA! Embid se naljutio zbog Jokića, razbesneo se i uradio OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa nisu uspeli da dođu do pobede protiv Golden Stejta na gostovanju (120:112), uprkos fenomenalnim brojkama koje je još jednom ostvario Džoel Embid.

Glavni kandidat u trci za MVP-ja zajedno sa našim Nikolom Jokićem odigrao je izvanrednu partiju, a meč je završio sa čak 46 postignutih poena! Imao je devet skokova i podelio osam asistencija i sve to za 38 minuta provedenih na terenu.

Nakon meča košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin prokomentarisao je duel sa Džoelom Embidom protekle večeri. Velike zasluge u zaustavljanju Embida imao je upravo Grin, koji je zabeležio dabl-dabl i pogurao Voriorse do pobede! Na konferenciji za medije, Grina su novinari pitali upravo o čuvanju Embida tokom četvrtog kvartala.

- Kada imate momka poput njega, ne smete da ga čuvate na isti način, zato što brzo pronađu način. Rekao mi je: 'Da li znaš zašto sam igrao ovako noćas?' Rekao si da je Jokića najteže čuvati u ligi. Tako da sam to shvatio lično. Zato želim da vam kažem – Džoela je najteže čuvati u ligi- rekao je Grin.

Jasno je da Embid ne prestaje da misli na Jokića i da ga je mnogo razbesnela konstatacija Grina, pa je iskalio bes i demostrirao koliko je brutalno dobar!

Spektakl i direktan duel Denvera i Filadelfije, odnosno Jokića i Embida, na programu je u utorak od 03:30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija