• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

06:33

MIČEL UMALO ŠOKIRAO BOGDANOVIĆA! Važna pobeda Atlante, Srbin ubacio 12 poena!  (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

MIČEL UMALO ŠOKIRAO BOGDANOVIĆA! Važna pobeda Atlante, Srbin ubacio 12 poena! (VIDEO)

Podeli vest

Atlanta je u vrlo bitnom meču savladala Klivlend (120:118), pa će se verovatno preko plej-ina boriti za plej-of NBAlige.

Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović je šansu ponovo dobio sa klupe. Na parketu je proveo nešto više od 22 minuta i ubacio 12 koševa (šut iz igre 4/8, za tri 3/6), a imao je i dva skoka i dve asistencije.

Dedžonte Mari je meč okončao sa 29 poena, dok je Onjeka Ogongvu dodao 21. U vrlo uzbudljivom finišu utakmice, Kavalirsi su imali poslednji šut, Donovan Mičel je pokušao sa pola terena, ali nije uspeo.

Bio je Mičel najefikasniji akter meča sa 44 poena. Pored njega u poraženom timu Darijus Garlend ubacio je sa 27 poena, a Evan Mobli 20. 

Tanderi su poraženi su od Hornetsa sa 137:134. U tim Oklahome vratio se Aleksej Pokuševski posle teške povrede i četiri meseca pauze. Na terenu je proveo 10 minuta i nije uspeo da se upiše u strelce. 

Vašington Vizardsi su uspeli da slave protiv Bostona - 130:111. Kristaps Porzingis  je imao 32 poena 13 skokova i šest asistencija, dok je Izraelac Deni Avdija meč završio sa 25 koševa, 10 skokova i pet asistencija. Seltikse je prevodio Džejson Tejtum sa 28 poena. 

Memfis je dobio šesti meč zaredom, pao je Orlando  113:108. Dezmond Bejn je nosio Grizlije sa 31 košem, Tilman ga pratio sa 20.

 

NBA LIGA

Rezultati

Vašington - Boston 130:111

Atlanta - Klivlend 120:118

Toronto - Majami 106:92

Memfis - Orlando 113:108

Oklahoma - Šarlot 134:137

Golden Stejt - Nju Orleans 120:109

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija