• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

06:34

ČUDO U AMERICI! Embid pobegao od Jokića, ekspresno se oporavio i razbio Dončića! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

ČUDO U AMERICI! Embid pobegao od Jokića, ekspresno se oporavio i razbio Dončića! (VIDEO)

Podeli vest

Džoel Embid nije smeo da "izađe na crtu" Nikolu Jokiću, navodno zbog povrede, ali se ekspresno oporavio i vodio Filadelfiju do pobede protiv Dalasa - 116:108.

Samo pre dva dana je Kamerunac preskočio gostovanje Denveru, a onda se desilo čudo, povreda je nestala, pa je briljirao protiv Luke Dončića i Dalasa.

Embid je protiv Maveriksa ubacio 25 poena, a imao je i 9 skokova. Džejms Harden je ostvario dabl-dabl učinak, prikupio je 15 poena i 12 asistencija, dok je Maksi dodao 22 poena.

Kod Dalasa je najraspoloženiji bio Luka Dončić sa 24 poena, na osam asistencija i deset skokova, Kajri Irving ga je pretio sa 23 poena, šest skokova i pet asistencija, dok je Tim Hardavej ubacio 21 poen.

Foto: Tanjug/AP

 

Videćemo da li će Embid uspeti da pobedi Jokića u borbi za MVP trofej, nije malo onih koji su mu zamerili što je propustio duel sa Denverom pre dva dana. Ali, imao je as Filadelfije odgovor.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ako će jedna utakmica naškoditi nečijim šansama, onda pretpostavljam da bi svi trebalo da budu van trke. Svi imamo loše utakmice, igrači propuštaju mečeve, to nije prvi put - rekao je Embid.

 

 

lako je Milvokiju kada ima Janisa Adetokumba i Holideja, razbili su Indijanu - 149:136. Holidej je meč završio sa čak 51 poenom, imao je i osam skokova i isto toliko asistencija, dok je Grk upisao 34. tripl-dabl u karijeri, meč je završio sa učinkom od 38 poena, 17 skokova i 12 asistencija.

Kod Pejsersa je najefikasniji bio Benedikt Maturan sa 29 poena, dok je Aron Nesmit dodao 22.

NBA LIGA 

Četvrtak

Indijana – Milvoki 136:149

Bruklin – Hjuston 123:114

Njujork – Majami 101:92

Filadelfija – Dalas 116:108

Čikago – LA Lejkers 110:121

Memfis – LA Klipers 132:141

Oklahoma – Detroit 107:106

San Antonio – Juta 117:128

Finiks – Minesota 107:100

Portland – Sakramento 80:120

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija