• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

08:47

JOKIĆ JEO DOK JE NERVOZNO GLEDAO KATASTROFU SVOG TIMA! (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ JEO DOK JE NERVOZNO GLEDAO KATASTROFU SVOG TIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver nagetsa nisu u noći za nama uspeli da slave bez srpskog asa Nikole Jokića u sastavu. Poraženi su od Nju Orleansa na svom terenu 107:88.

Nikola Jokić je ovaj meč presedeo na tibinama dok su se Nagetsi borili, ali bezuspešno. Po ko zna koji put je postalo jasno da je Srbin pokretač Denvera i da taj tim nije isti sa i bez njega!

Elegantno obučeni Jokić je gledao poraz svog tima, a u jednom trenutku je postao nervozan, a onda i ogladeno. Kamere su zabeležile kako je Nikola uzeo mandarinu i brzinski je pojeo.

 

 

 

Reprezentativac Srbije nije nastupao na ovom meču zbog želje da odmori jer ga muči mišić lista. Nema sumnje da će timu biti potrebniji na gostovanju Finiks sansima!

Foto: Tnajug

 

Nakon ovog meča Nju Orelans se izjednačio sa Minesotom na sedmom mestu na tabeli na Zapadu, pošto obe ekipe imaju po 39 pobeda i 38 poraza. Denver je prvi u konferenciji sa 51/25.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija