• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2023

08:27

PROPAST DONČIĆA I DALASA! Bogdanović razmontirao Maverikse! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

PROPAST DONČIĆA I DALASA! Bogdanović razmontirao Maverikse! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaški Atlante pobedili su Dalas Maverikse sa 132:130, pa bi Luka DončiĆ mogao da ostane bez plej-ina.

Atlanta je ovom pobedom overila plej-in, dok su Maveriksi sve dalje od 10. pozicije na Zapadu, pa bi Luka Dončić i Maveriksi mogli da ostanu bez šanse da se bore za plej-of. 

Srpski as Bogdan Bogdanović vodio je svoj tim do trijumfa. Pogodio je četiri trojke, a meč završio sa 16 poena, uz procenat šuta iz igre ispod 50 odsto (6/14), a imao je i po dva skoka i asistencije. Uz njega su se istakli još Marej sa 25 i Jang sa 24 poena, Klint Kapela je imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 skokova. 

Foto: Tanjug/AP

 

Luka Dončić je u produžetku 1,2 sekunde do kraja imao šut za pobedu, ali je promašioSlovenac očigledno još nije rešio privatne probleme o kojima je nedavno govorio. Protiv Houksa je ubacio samo 22 poena, uz po sedam skokova i sedam asistencija. Kajri Iriving je bio ubedljivo najefikasniji igrač meča sa 41 poenom.

Foto: Tanjug/AP

 

- Mislio sam da Luka ima dobre izglede na kraju da pogodio šut. On je taj koji može da ga pogodi -  poručio je Džejson Kid, trener Dalasa, posle meča.

Da bi Dalas došao do plej-ina, potrebno im je da dobiju sve tri preostale utakmice, a da Oklahoma ima skor 1-2 ili da Minesota izgubi sve tri preostale utakmice.

 

NBA LIGA

Nedelja

Šarlot – Toronto 108:128

Bruklin – Juta 111:110

Čikago – Memfis 128:107

Ponedeljak

Atlanta – Dalas 123:123 – 132:130 p. p.

Orlando – Detroit 128:102

Njujork – Vašington 118:109

Sakramento – San Antonio 123:123 – 134:142 p. p.

Hjuston – Los Anđeles Lejkers 109:134

Oklahoma – Finiks 118:28

Klivlend – Indijana 115:105

Milvoki – Filadelfija 117:104

Denver – Golden Stejt 112:110

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija