• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2023

21:52

A SAD - PLEJ IN! Atlanta bez Bogdana pukla od Bostona,  BOBI 10 POENA U POBEDI ROKITSA! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

A SAD - PLEJ IN! Atlanta bez Bogdana pukla od Bostona, BOBI 10 POENA U POBEDI ROKITSA! (VIDEO)

Podeli vest

Istočna konferencija NBA lige završila je regularni deo sezone i Atlanta Hoksi su poraženi u poslednjem meču od Boston Seltiksa, 120:114.

Još od ranije je bilo potpuno jasno ko ide na koga u doigravanjima, a što se tiče Bogdana Bogdanovića i njegove Atlante oni će igrati protiv Majami Hita u prvom meču plej-ina.

Oni su u poslednjem meču regularnog dela izgubili od Bostona, a igrali su bez kompletne startne petorke, između ostalog kao i Boston Seltiksi, pa nismo videli na terenu srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Hoksi su pružili jak otpor i pogotovo u prvom poluvremenu bili odličan tim i vodili u nekoliko navrata i čak su sa +3 završili prvo poluvreme, da bi drugo počelo Bostonovom serijom 9:0.

Tada je meč i prelomljen, iako je Atlanta stigla u poslednjoj deonici do -3, ali više od toga nije uspela da priđe.

Najefikasniji je bio Pejton Pričard sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a pratio ga je Majk Muskala sa 27 koševa, odnosno Sem Hauser sa 26.

U ekipi Atlante Fernando je imao 19 poena i 10 skokova, a isti broj poena ubacio je i Metjuz.

Foto: USA TODAY/Marc Lebryk

Košarkaši Hjustona pobedili su u gostima ekipu Vašingtona 114:109.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Džabari Smit sa 20 poena, dok je srpski košarkaš Boban Marjanović postigao 10 poena i imao šest skokova i jednu asistenciju za 13 minuta na terenu. Kod domaćih, najbolji je bio Džordan Goldvin sa 22 poena.

Košarkaši Toronta pobedili su večeras na svom terenu ekipu Milvokija rezultatom 121:105 u poslednjem meču regularnog dela sezone u NBA ligi. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Gari Trent sa 23 poena, dok je Malači Flin dodao 20. Kod gostiju, najbolji je bio Lindel Viginton sa 17 poena, dok je Bobi Portis dodao 16. Milvoki je igrao bez najboljeg košarkaša Janisa Adetokumba.

NBA, rezultati:

Boston – Atlanta 120:114
Bruklin – Filadelfija 105:134
Čikago – Detroit 103:81
Klivlend – Šarlot 95:106
Majami – Orlando 123:110
Njujork – Indijana 136:141
Toronto – Milvoki 121:105
Vašington – Hjuston 109:114
21:30 Dalas – San Antonio
21:30 Denver – Sakramento
21:30 LA Lejkers – Juta
21:30 Minesota – Nju Orleans
21:30 Oklahoma – Memfis
21:30 Finiks – LA Klipers
21:30 Portland – Golden Stejt

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija