• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2023

23:44 >> 23:45

MOŽE I BEZ JOKIĆA! SRPSKI MVP ODMARAO, a Denver RAZBIO Sakramento! Nagetsi OVERILI prvo mesto!

Tanjug/AP

NBA

MOŽE I BEZ JOKIĆA! SRPSKI MVP ODMARAO, a Denver RAZBIO Sakramento! Nagetsi OVERILI prvo mesto!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Sakramento Kingse i tako upisali 53. pobedu u regularnom delu sezone!

Obezbedili su Denver Nagetsi lidersko mesto na Zapadu po prvi put u svojoj istoriji. Zbog toga, trener Majkl Maloun rešio je da slobodne dane da igračima koji su izneli najveći teret dosadašnjeg dela sezone, pa tako na parketu protiv Sakramento Kingsa nije bilo Nikole Jokića, Džamala Marija i Majkla Portera Džuniora. 

Ni to nije bio problem za Denver Nagetse koji su posle velikog preokreta u drugom poluvremenu uspeli da nadigraju Sakramento Kings - 109:95. Franšiza iz Kolorada tako je došla do 53. pobede u regularnom delu sezone i potvrdila prvo mesto u Zapadnoj konferenciji. 

Bio je Sakramento daleko bolji rival tokom prvog poluvremena. Majk Braun nije imao luksuz da kombinuje pa je sa najjačim sastavom izašao na megdan Nagetsima. Dalo je to rezultat budući da su Kings bili u prednsoti sve do sredine treće četvrtine kada je Denver okrenuo utakmicu u svoju korist. 

Foto: Tanjug/AP

Najveći doprinos u pobedi Denvera, na obe strane parketa, imao je Brus Braun. Sjajni bek "flertovao" je sa tripl-dablom u odsustvu Nikole Jokića, a meč završio sa 21 poenom, 6 skokova i 6 asistencija. Imao je Braun pomoć sjajnog Zeka Ndžaia koji je potvrdio da će biti ozbiljan adut u plej-ofu, a istakao se i Redži Džekson sa 16 koševa. 

Sa druge strane Harison Barns bio je najraspoloženiji za igru, a pratili su ga Kigan Marej i Domantas Sabonis. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija