• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2023

08:40

OGLASIO SE JOKIĆ! Ovim odgovorom dokazao kolika je razlika između njega i Embida!

USA Today

NBA

OGLASIO SE JOKIĆ! Ovim odgovorom dokazao kolika je razlika između njega i Embida!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i košarkaš Denvera, Nikola Jokić, pričao je za američke medijie o aktuelnim temama vezanim za NBA ligu.

Američki novinar Rajan Blekburn objavio je na društvenim mrežama deo razgovora sa dvostrukim MVP-em najjače košarkaške lige na svetu, Nikolom Jokićem.

Kako trenutno stoje stvari, srpski as neće po treći put zaredom osvojiti laskavu titulu, već će nagrada otići u ruke košarkašu Filadelfije, Džoelu Embidu, koji je nedavno isprozivao zvezdu Denvera.

 

 

Upitan je Nikola šta bi mu značila šampionska titula, a on je još jednom istakao koliko mu je važna ekipa.

- Značilo bi da smo najbolji na svetu, da je Denver najbolji tim na svetu. Trudim se da idem korak po korak i da razmišljam samo o tome da pobedim narednu utakmicu, ne zanima me šta se nalazi na cilju! Najvažnije je da smo svi zdravi, srećan sam što je sada takva situacija - kaže srpski centar.

Inače, Embid je pre dva dana na maliciozan način, indirektno prozvao Nikolu Jokića koji je često isticao da ne razmišlja o MVP nagradi, već samo o timu.

Foto: USA Today

 

- Mogu samo da kažem da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio, bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisam gubio vreme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje - rekao je Embid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)
NBA

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)

Polemika o tome ko zaslužuje MVP nagradu ove sezone ne prestaje. Gotovo svaki dan se oglasi neko od aktivnih i bivših košarkaša, analitičara, stručnjaka ili novinara sa svojim mišljenjem, a sada je progovorio i najveći konkurent našem Nikoli Jokiću, Džoel Embid.

13.04.2023

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija