• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

06:16

DEMONSTRACIJA SILE! Jokić i Marej se igrali sa Sansima! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

DEMONSTRACIJA SILE! Jokić i Marej se igrali sa Sansima! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Finiks Sanse 125:107 na svom terenu i poveli sa 1:0 u prvom meču druge runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Nagetse su predvodili maestralni Nikola Jokić i Džamal Marej. 

Srpski centar je upisao dabl-dabl učinak od 24 poena, 19 skokova i 5 asistencija, dok je Džamal Marej  bio najefikasniji sa 34 poena, a imao je i 5 skokova i 9 asistencija. Raspoložen je bio i Gordon sa 23 poena, Braun je ubacio 14, Porter 11, a Kaldvel-Poup 10 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

 

U poraženom timu Durent je postigao 29 poena, Buker 27,  Ejton je dodao 14, dok je Kris Pol imao je 11 poena i pet asistencija.

 

 

Kada su Jokić i Marej raspoloženi Nagetsi ne moraju da brinu. Opet je tandem najboljih igrača Denvera bio najzaslužniji za pobedu na startu serije. 

Denver je krenuo silovito, ali su gosti odmah uzvratili, pa je prva deonica završena u korist Sansa 32:31. U nastavku se probudio Džamal Marej, Nikola Jokić je rešetao koš rivala i do poluvremena je imao 13 poena i 14 skokova, a njegov tim je vodio 68:51. Na pokušaj Sansa da se vrate u meč, Nagetsi su odgovarali trojkama, pa su do kraja treće četvrtine imali 13 ubačenih trojki naspram tri, koliko su imali Sansi.

 

 

Utakmica je definitivno rešena sredinom četvrte četvrtine, kada je Denver napravio seriju 14:0 i stekao 25  poena prednosti. Pokušali su  Durentu i ostatak društva da vrate Finiks u igru, ali su Jokić i Marej dodali gas, pa je na četiri minuta pre kraja Denver vodio 120:100 i bez drame priveo utakmicu kraju i poveo sa 1:0 u seriji.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija