• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

17:26

ZBOG JOKIĆA NAVIJAČI PROGONE ZVEZDU SANSA! Srbin mu DRŽAO ČAS KOŠARKE - fanovi POLUDELI! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

ZBOG JOKIĆA NAVIJAČI PROGONE ZVEZDU SANSA! Srbin mu DRŽAO ČAS KOŠARKE - fanovi POLUDELI! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Finiks Sansa Deandre Ejton na udaru je kritika navijača nakon prvog meča protiv Denver Nagetsa.

Finale pre finala - mnogi su tako okarakterisali duel Denver Nagetsa i Finiks Sansa u polufinalu Zapada. Četa Majkla Melouna deklasirala je velikog rivala na startu plej-of serije. Bili su Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem zbog čega se na udari navijača Finiksa našao Deandre Ejton. 

Momak sa Bahama nalazi se pod konstantnim pritiskom budući da navijači od njega očekuju više. Ipak, Ejton se pokazao kao odličan izbor pod košem, sem kada je naspram njega Nikola Jokić. CEntar Sansa je prvi meč završio sa 14 poena, ali samo sedam skokova. Sa druge strane - dvostruki uzastupni MVP ubacio je 24 koša uz čak 19 skokova! 

 

 

Sve to bio je daleko manji razlog za nezadovoljstvo kod navijača budući da su svi svesni ogromne razlike u kvalitetu. Ono što najviše smeta fanovima Sansa je njegova nezainteresovanost za bilo šta, a kao primer su uzeli borbu za skok između Jokića i Durenta. Tada je Ejton kao nemi posmatrač gledao šta se dešava i nije pomogao svom saigraču. 

Denver je prvi meč dobio rezultatom 125:107, a drugi duel na programu je u noći između ponedeljka i utorka u četiri ujutru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija