• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

07:28

Lejkersi RAZNELI Voriorse, Majami napravio BREJK za 1:1 protiv Niksa!

Tanjug/AP

NBA

Lejkersi RAZNELI Voriorse, Majami napravio BREJK za 1:1 protiv Niksa!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa gaze sve pred sobom. U prvom meču polufinala Zapada pobedili su Golden Stejt sa 117:112.

Briljitrao je Entoni Dejvis sa 30 poena i 23 skoka uz pet asistencija i četiri blokade. Brejku je doprineo i Lebron Džejms dabl-dablom sa 22 poena i 11 skokova, Rasel i Šruder su dodali po 19 poena, pa je tim Lejkersa pokazao da ima više oružja za završnicu sezone. 

S druge strane, Stef Kari je imao 27 poena, šest skokova i tri asistencije uz 10/24 iz igre, Tompson je dodao 25 poena, Pul 21, a Voriorsi su u završnici uspeli da nagoveste senzaciju.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Pobednici ove serije igraće protiv boljih iz Denver - Finiks u finalu Zapada, Nagetsi trenutno vode 2:'0. Sa druge strane igraju Niksi i Majami (1:1) i Boston - Filadelfija (0:1).

Foto: Tanjug/AP

 

 

Košarkaši Njujork Niksa savladali su na svom parketu Majami Hit u drugom susretu polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige - 111:105. Ekipa sa Floride nije uspela bez najboljeg igrača, Džimi Batlera, da dođe do još jednog trijumfa. 

Foto: Tanjug/AP

 

Najefikasniji kod Njujorka bio je Džejlen Branson, koji se zaustavio na 30 poena, a pratili su ga Džulijus Rendl sa 25 i  Džej Beret, koji je sakupio 24 poena. Hart je meč završio sa 12 poena,  isto toliko skokova, ali i devet asistencija.

Sa druge strane, oslabljen Majami je u ovakvom sastavu predvodio Kejleb Martin, koji je upisao 22 poena i osam skokova, a pored njega su se istakli Gejb Vinsent sa 19, Maks Štrus sa 17 i Bem Adebajo sa 15 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

Serija je sada izjednačena, rezultat je 1:1, a ista se seli na Floridu, gde će Hit biti domaćin naredne dve utakmice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale
Politika

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale

Predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić ocenila je jutros da nema apsolutno nikakvih uslova da most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici u ovom trenutku bude otvoren i navela je da taj most za Srbe u severnim opštinanam Kosova i Metohije predstavlja simbol otpora rušenju svega srpskog.

16.08.2024

13:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija