• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

09:25

SRPSKI NBA AS GRMI: JOKIĆ JE OPLJAČKAN, shvatiće Ameri brzo kakvu su GREŠKU NAPRAVILI!

AP Photo/Derik Hamilton

NBA

SRPSKI NBA AS GRMI: JOKIĆ JE OPLJAČKAN, shvatiće Ameri brzo kakvu su GREŠKU NAPRAVILI!

Podeli vest

Saša Pavlović, Bivši as Jute, Klivlenda, Bostona i nekoliko NBA timova, nema dilemu da je Nikoli MVP titula oteta.

Novinari koje je odabrala NBA liga, njih 100, procenili su da je centar FIladelfije igrao bolje u regularnom delu sezone i glasanjem su mu dali 915 poena, dok je Somborac dobio 674 glasa.
- Potpuno bih se složio sa ocenom da je Jokić opljačkan. On je najbolji igrač na svetu. Razlika u glasovima između njega i Embida posebna je sramota. Svi znaju ko je Nikola Jokić i da je zaslužio nagradu. Međutim, medijski pritisak je bio ogroman. Nikola nije bio opterećen time, verujem da njega stvarno ne zanima ta nagrada. On igra košarku na svoj način, koji je najbolji na svetu - izjavio je Pavlović za Informer.

Foto: Starsportphoto©

Saša Pavlović (u sredini) u društvu Željka Rebrače i Novice Veličkovića

On je dodao da bi Jokić osvajanjem NBA titule s Denverom poslao jasnu poruku svima koji su glasali protiv njega.
- Šteta je jer je Jokić imao istorijsku priliku da bude jedan od retkih velikana koji su bili MVP triput zaredom. Nadamo se i navijamo da će na kraju sezone da osvoji NBA prsten i da dokaže tim novinarima i ljudima koji su glasali da su debelo pogrešili. Svaka čast Džoelu Embidu, nemam ništa protiv njega, zaslužuje da bude u priči oko MVP. Međutim, sve što on može Nikola Jokić može još bolje i efikasnije, s manje potrošenih lopti - rekao je Pavlović.

Foto: AP/Photo

Jokić u duelu sa Embidom

Po dobijanju MVP nagrade Džoel Embid nije se proslavio.

Vratio se na parket u drugom meču serije polufinala Istočne konferencije, ali je Filadelfija ubedljivo poražena od Bostona sa 121:87.

Embid je postigao 15 poena i proveo 27 minuta na terenu, a Boston je izjednačio na 1:1 u seriji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)
NBA

TO JE SR*NJE! Embid licemerno isprozivao Jokića kao NIKADA! (VIDEO)

Polemika o tome ko zaslužuje MVP nagradu ove sezone ne prestaje. Gotovo svaki dan se oglasi neko od aktivnih i bivših košarkaša, analitičara, stručnjaka ili novinara sa svojim mišljenjem, a sada je progovorio i najveći konkurent našem Nikoli Jokiću, Džoel Embid.

13.04.2023

09:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija