• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

06:30

VORIRORSI UNIŠTILI LEJKERSE! Golden Stejt na krilima Tompsona demolirao Lebrona i drugove! (VIDEO)

Tanjug

NBA

VORIRORSI UNIŠTILI LEJKERSE! Golden Stejt na krilima Tompsona demolirao Lebrona i drugove! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa nisu uspeli da ponove igru pd pre dve večeri, pa su ih igrači Golden Stejta deklasirali u noći za nama - 127:100

Fenomenalna igra Lejkersa iz prvog meča polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, nije viđena ponovo, pa je  aktuelni šampion Golden Stejt izdominirao i zasluženo injednačio i sada je 1:1.

Foto: Tanjug

 

Golden Stejt je od starta pokazao da se veliki rival neće dobro provesti. Voriorsi su do dvocifene prednosti došli u završnici prvog poluvremena, a onda su dali gas i na kraju trće četvrtine su bili i na +30 (110:80).

U poslednjoj deonici su se odlepili Stef Kari i drugovi i na maksimalnih 32 razlike i bilo je jasno da će igrači Lejkersa imati besanu noć. Lebron Džejms je ubacio 23 poena uz sedam skokova, a dva manje je upisao Rui Hatimura. 

Kod Golden Stejta je izdominirao Klej Tompson, koji je za nešto više od 30 minuta postigao 30 poena, a Stef Kari se može pohvaliti dab-dablom sa 20 poena i 12 asistencija.

Foto: Tanjug

 

Sada slede dve utakmice koje se igraju u Los Anđelesu, a prva je na programu u nedelju od 02.30 po našem vremenu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KARI NASMEJAO SVE! Nadam se da NIKADA nećemo saznati... (VIDEO)
NBA

KARI NASMEJAO SVE! Nadam se da NIKADA nećemo saznati... (VIDEO)

Košarkaši Golden stejta savladali su ekipu Sakramento kingsa 120:100 (30:31, 26:27, 35:23, 29:19) u odlučujućem meču plej-of serije Zapadne konferencije NBA lige i sa rezultatom 4:3 nastavljaju takmičenje u polufinalu pomenute konferencije gde ih očekuje okršaj protiv Los Anđeles lejkersa.

01.05.2023

17:44

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija