• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

07:00

ŠAMPION PRED ISPADANJEM! Lejkersi vode 3:1 protiv Voriorsa! MAJAMI IMA MEČ LOPTU ZA FINALE! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

ŠAMPION PRED ISPADANJEM! Lejkersi vode 3:1 protiv Voriorsa! MAJAMI IMA MEČ LOPTU ZA FINALE! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši LA Lejkersa vode sa 3:1 u seriji polufinala Zapada NBA lige protiv Golden Stejta, nakon što su slavili u četvrtom meču 104:101.

Lebron i Dejvis su bili najraspoloženiji u ekipi "jezerdžija". Džejms je imao 27 poena uz devet skokova i šest asistencija, Dejvis je opet dominirao pod košem sa 15 uhvaćenih lopti i 23 poena, Rivs je još jednom pokazao šta ume iz senke vodećih - 21 poen uz 7/15 iz igre. 

Eekipi Voriorsa je malo jedan Stef Kari. Bio je najefikasniji sa 31 poenom uz 10 skokova i 14 asistencija, šutirao je 12/30 iz igre, ali samo 3/14 za tri. Drugi strelac bio je Vigins sa 17 poena, Pejton je dodao 15, više se očekivalo od Tompsona. Klej je ostao na devet poena i pet skokova za čak 41 minut na parketu

Foto: Tanjug/AP

 

Košarkaši Majamija opet su odbranili domaći teren, pobedili su Njujork Nikse 109:101, sada vode u seriji 3:1 i nadomak su plasmana u finale Istočne konferencije.

Džimi Batler je odigrao još jedan sjajan meč, koji je završio sa 27 poena, uz 10 skokova i šest asistencija. Postao je tek šesti igrač u poslednje tri decenije kome je pošlo za rukom da na 10 vezanih plej-of utakmica ubaci 25+ poena. Pre njega to su uradili samo Majkl Džordan, Šakil O'Nil, Kobi Brajant, Lebron Džejms i Kevin Durant.

Foto: Tanjug/AP

 

Bem Adebajo takođe je upisao dabl-dabl, sa 23 poena i 13 skokova. Maks Strus dodao je 16, a Kajl Lauri i Kejleb Martin sa klupe 15, odnosno 10 koševa. Naš Nikola Jović odlukom trenera nije ulazio u igru.

Niksi su imali trojicu igrača sa 20 ili više poena, međutim svi ostali ozbiljno su podbacili. Posebno klupa, s koje jke došlo tek 10 poena, uz ukupan šut 4/13. Džejlen Branson bio je najefikasniji sa 32 poena, Džej Ar Baret ubacio 24, a Džulijus Rendl 20.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija