• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

13:10

I NAJVEĆI HEJTERI SU MU SE SADA POKLONILI! Jokiću stiglo IZVINJENJE i od PERKINSA!

Tanjug/AP

NBA

I NAJVEĆI HEJTERI SU MU SE SADA POKLONILI! Jokiću stiglo IZVINJENJE i od PERKINSA!

Podeli vest

Košarkaši Denvera plasirali su se u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestom meču u gostima pobedili ekipu Finiksa sa 125:100.

Kada je Kendik Perkins ove sezone izjavio da će Nikola Jokić biti MVP isključivo zbog toga što je belac mnogim stručnjacima bilo je jasno da se radi o šarlatanu koji se više bavi politikom nego sportom. Propagirao je bivši NBA centar da Srbin ne treba da bude MVP, da nema kvalitet za treće uzastupno zvanje najkorisnijeg igrača lige, ali je sinoć dobio šamarčinu realnosti! 

Nikola Jokić protutnjao je kroz Finiks, pregazio moćne Sanse predvođene KEvinom Durentom i Devinom Bukerom i plasirao se u finale Zapadne konferencije. Srpski reprezentativac utakmicu je završio sa 32 poena, 12 asistencija i 10 skokova, a nova brilijantna partija naterala je i najveće hejtere da mu se poklone. 

Odmah nakon utakmice stiglo je izvinjenje od Marka Džeksona koji ga nije uvrstio među MVP igrače ove sezone. Nije se dugo čekalo ni na komentar Kendrika Perkinsa koji je, preko noći, postao veliki navijač Denvera i Nikole Jokića. 

Foto: AP/Photo

- Nisam bio u pravu kada sam pričao o Jokiću i Nagetsima, ali legitimno su pokazali da su najbolji. Samo tako nastavite - napisao je Perkins na svom Tviteru. 

U finalu Zapadne konferencije Denver će igrati sa boljim iz polufinale serije Golden Stejta i Lejkersa, u kojoj tim iz Los Anđelesa vodi sa 3-2 u pobedama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija