• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2023

11:49

KLADIONICE IZBACILE KVOTE! Evo koliko NOVCA možete da zaradite ako se kladite na JOKIĆA PROTIV LEBRONA!

USA TODAY Sports

NBA

KLADIONICE IZBACILE KVOTE! Evo koliko NOVCA možete da zaradite ako se kladite na JOKIĆA PROTIV LEBRONA!

Podeli vest

Američke kladionice proglasile su Denver Nagetse našeg Nikole Jokića za favorita protiv Los Anđeles Lejkersa u finalu Zapadne konferencije NBA lige.

Kvota da će Denver biti finalista NBA lige iznosi 1,65. To znači da bi svako ko veruje u Jokićev tim na uloženih 1.000 dinara, inkasirao 1.650 dinara, odnosno imao čistu zaradu od 650 dinara u slučaju da se Nagetsi prvi put u istoriji plasiraju u veliko finale.

Kada je reč o Lejkersima, kvota na njih iznosi 2,25, što znači da opklada u iznosu od 1.000 dinara na Lebrona Džejmsa i ekipu donosi dobitak od 2.250 dinara, odnosno 1.250 dinara čiste zarade.

Trener "jezerdžija" Darvin Hem na slikovit način objasnio je šta čeka njegov tim protiv Denvera.

Znamo monstruma koji nas čeka u Stenovitim planinama - izjavio je Hem.

 

 

NBA liga objavila je raspored odigravanja utakmica finala Zapadne konferencije, a prvi meč između Denvera i Lejkersa na programu je u Koloradu u noći između utorka i srede u 2.30.

Foto: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Nikola Jokić u duelu sa Entonijem Dejvisom

I u prvoj utakmici serije Denver je favorit sa kvotom 1,50, dok je kvota na Lejkerse 2,70.

Pomenuti timovi sastali su se u finalu Zapada i 2020. godine, a Lejkersi su slavili sa 4:1 u seriji.

Kad je reč o aktuelnoj sezoni, timovi iz Kolorada i Kalifornije sastajali su se četiri puta. Skor je 2:2, a interesantno je da nijedna ekipa nije slavila na gostovanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija