• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2023

12:27

MIŠKO PRIZNAO! SAMO JE HRVAT U RANGU JOKIĆA! Nikola ga je već nadmašio...

Public

NBA

MIŠKO PRIZNAO! SAMO JE HRVAT U RANGU JOKIĆA! Nikola ga je već nadmašio...

Podeli vest

Menadžer najboljeg srpskog košarkaša Nikole Jokića, Miško Ražnatović, otkrio je da je samo pokojni Dražen Petrović mogao da parira Somborcu po gracioznosti na parketu.

Ražnatović je u intervjuu za španski As govorio u centru Denvera i priznao da je on već sad nadmašio slavnog Hrvata, kog mnogi smatraju najvećim košarkašem sa ovih prostora.

Petrović je u NBA karijeri nastupao za Portland i Nju Džersi, a poginuo je 1993. u saobraćajnoj nesreći.

- Uvek će mi biti teško da priznam da je neko bolji od Dražena, ali nakon svega što je Nikola Jokić napravio, mislim da je već možda ispred njega. Svi ostali su daleko iza - rekao je Ražnatović, za španski As.

Foto: printscreen

Vlade Divac i Dražen Petrović

Najpoznatiji evropski košarkaški agent zaljubljen je u igru pokojnog hrvatskog asa.

- Naravno, moramo uzeti u obzir eru u kojoj je Dražen igrao, kad je NBA bila zatvorena za Evropljane. Dao je više od 40 poena, ušao u treću petorku sezone, to su neverovatne stvari za devedesete. Do danas su njegova košarka i elegancija pokreta, najveća fuzija sporta i umetnosti koju sam u životu video - izjavio je srpski menadžer.

Ražnatović je priznao da nije mogao ni da sanja da će Jokić postati dvostruki MVP regularnog dela NBA lige i jedan od najdominantnijih košarkaša sveta.

- Bilo je jasno da je neverovatan talenat, bilo je nešto prirodno u njemu. Ali niko nije mogao da pomisli da će postati dvostruki MVP, posebno bez velikih atletskih sposobnosti. Drago mi je što mi je dokazao da sam pogrešio, igra neverovatno i nadam se da će nastaviti - rekao je Miško.

Foto: Starsportphoto

Miško Ražnatović i Nikola Jokić

Jokića krasi mirnoća van terena, može da se kaže da ne prati trendove jer nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, ali sve to mu pomaže da ostane skromna osoba.

- Ne obraća pažnju na stvari van terena, društvene mreže i slično. Skroman je i tačan. U intervjuima i javnim nastupima pokazuje da je ozbiljan i inteligentan. Vrlo sam zadovoljan njime. Izgradio je imidž van terena i postao čovek u kog nove generacije trebalo da se ugledaju - objasnio je Ražnatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija