• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

16:30

KAZINS JE LICEMER! Kaže da je Jokić najbolji, a pre mesec dana mu je zabio nož u leđa!

USA Today

NBA

KAZINS JE LICEMER! Kaže da je Jokić najbolji, a pre mesec dana mu je zabio nož u leđa!

Podeli vest

Bivši centar Denver Demarkus Kazins je licemer!

Pre samo mesec dana je Demarkus Kazins pričao da ne želi da Nikola Jokić bude treću godinu u nizu MVP, a sad kaže da su Nagetsi zaslužili NBA finale, jer imaju najboljeg igrača u ligi. 

- Mislim da su mediji na neki način potcenili Denver Nagetse ove sezone. MMislim da je više iz ugla da ih nismo videli da ovo rade. Pojavili su se u ovom plej-ofu i pokazali su nam da su najbolji tim u ligi. Imaju najboljeg igrača u ligi Nikolu Jokića. Imaju Robina, ili možete reći Betmen i Betmen u Džamalu Mareju. Ovaj tim je dokazao da su vredni, da su ozbiljni. Kako se stvari odvijaju, mogli bismo da vidimo kako ovaj tim dominira u narednim godinama - rekao je Kazins.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Početkom aprila je Kazins jasno rekao da ne bi voleo da Jokić bude MVP treću godinu u nizu.

- Ne sviđa mi se opcija da Jokić bude trostruki uzastopni MVP. Jer onda on postaje konkurent za najboljeg igrača koji je ikada dodirnuo loptu. Mislim da svi možemo da se složimo da on to nije. Ne kažem da on to neće biti i da neće postati kroz karijeru. Međutim sada, nisam ok sa time da o tome pričamo. Nije osvojio ništa, nije bio u finalu. Ima mnogo stvari u igri - izjavio se tada Kazins.

Želja mu se ostvarila pošto je MVP ove sezone Džoel Embid. 

- Da li je bolji od Šakila, Olajdžuvona, Dankana, Čemberlena?To je teška priča zbog onoga što su ovi momci uradili. Vidimo kako su se njihove karijere razvile. Kako možemo da sedimo i pričamo da je Jokić najbolji centar ikada ili najbolji igrač ikada sa tri uzastopne MVP nagrade -  istakao je Kazins.

Foto: reuters

 

Nikola Jokić je surovo dominirao tokom čitavog plej-ofa i zabeležio je ukupno osam puta tripl-dabl učinak, a čak tri puta je to uradio u četiri finalna duela sa Lejkersima. Jokić je u četvrtom meču ispisao istoriju NBA lige. Oborio je rekord Vilta Čemberlena star 56 godina osmim tripl-dablom u plej-ofu, imao je sedam tripl-dablova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija