• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2023

13:25

JOKIĆ ĆE UZETI NE JEDAN, VEĆ TRI NBA PRSTENA! Nikolini Somborci zajedno ispratili finale protiv Majamija, pa POSLALI BRUTALNU PORUKU! (VIDEO)

Reuters

NBA

JOKIĆ ĆE UZETI NE JEDAN, VEĆ TRI NBA PRSTENA! Nikolini Somborci zajedno ispratili finale protiv Majamija, pa POSLALI BRUTALNU PORUKU! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi meč finala NBA lige Denver - Majami završen je ubedljivom pobedom Nikole Jokića i njegovog tima sa 104:93, a ta utakmica ispraćena je i u rodnom gradu srpskog asa, gde se okupilo nekoliko desetina njegovih sugrađana!

Somborci, njih oko 70, okupilo se u sali Sokolskog doma u tom gradu, gde su u noći između četvrtka i petka zdušno bodrili najboljeg srpskog košarkaša. Kako kažu, nervoze gotovo da nije ni bilo. Nije bilo ni potrebe za tim. Nikola je od početka do kraja meča dominirao i duel je okončao sa 27 poena, 14 asistencija i deset skokova.

Foto: Tanjug/AP

 

Svaki njegov potez sa oduševljenjem su ispratili građani njegovog rodnog grada. Uz muziku, klopu i piće, sjajnu atmosferu i muziku, gledali su novu dominaciju reprezentativca Srbije. Organizatori su se potrudili da sve protekne u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, a pred jutro, svi su se razišli zadovoljni jer je Džoker ostvario novu pobedu.

Foto: printscreen

Delić atmosfere iz Sombora


Jedan od organizatora Miloš Mijić kaže da će se potruditi da ovakvo gledanje mečeva postane tradicija.
- Sombor se potrudio da ispratimo sve utakmice našeg Nikole i Denvera. Želimo da ga podržimo i da omogućimo Somborcima da ogledaju utakmice. Možda je mali problem što je ovako kasno, ali za sve ljubitelje košarke vrata su širom otvorena. Prvi deo večeri je osmišljen kao nagradna igra, da zabavimo Somborce kroz nagrade. U planu je da se organizuju ovakva druženja i u nastavku serije. Svi smo uz Nikolu i njegovu porodicu, nadamo se pobedi - kaže Mijić.

Foto: printscreen

Somborci pratili NBA finale

O Nikoli je pričao i čika Steva, najstariji prošle večeri u Sokolskom domu. Ovaj gospodin poslao je vrlo jaku poruku Nikoli i nada se da će osvojiti, ni manje ni više, nego tri NBA prstena!
- Ispričaću jednu anegdotu. Sa Nikolom sam se slučajno sreo u jednoj prodavnici, na kasi. Ruke do kolena, kad podigne do plafona, video sam odmah da je to Nikola. Zaustavio sam ga i lepo smo se pozdravili. Kažem mu da je zmaj, on kaže stvarno, ja kažem, da stvarno. Zamolio sam ga za selfi. To je bilo pre godinu dana. On je dobar momak. Pozdravljam njega i njegov Denver. Moja prognoza je da će Jokić osvojiti najmanje tri prstena, a da će u ovom finalu biti 4:1 ili 4:2 za njegov tim - kaže čika Steva.

Foto: printscreen

Kadar na video bimu u Somboru sa početka meča

U Somboru prethodne noći nisu bili samo lokalci, već ljubitelji i poštovaoci Nikole Jokića iz drugih gradova. Tu je ekipa iz Kanjiže, a jedan od njihovih predstavnika kaže da se nisu pokajali što su došli.
- Ne bismo prešli 100 kilometara da smo mislili da će Nikola da izgubi. Budili smo se pre zbog Divca u NBA ligi, a sad zbog Nikole - kaže Kanjižanin.

Tu su i mladi momci, buduće košarkaške nade, koji kažu da im je Jokić uzor.
- Pomaže saigračima, unosi srce i mozak u igru. Očekuje najbolje od saigrača i oni isto očekuju od njega - kaže jedan dečak.

Mlađe devojke, koje ga očigledno poznaju, poručuju da ga slava nije promenila.
- Moja poruka je da ostane skroman kao dosad. Slava ga nikako nije promenila - rekla je jedna Nikolina sugrađanka.

Evo i kako je sve izgledalo prethodne noći u Sokolskom domu u Somboru.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17